Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hi ppl a barinöm koketál egy másik fiuval mit tegyek? Fontos?
A csira!!! Minden képihez oda irja h mien szép vagy meg ienek! A barinőmnek! Pedig láccik anélkül is nem kell oda irni de még ahoz is oda irja ami nem oan! Ja és likolja mindet. Pedig full dagatt a csávó én sokkal jóbban nézek ki suliban is cool srác vok van csomo haverom! Neki meg nincs! Mondom a barinömnek odameek a fiuhoz és aszt mondom neki: Idefigyejj! Utána + körbe ájjuk és meg verjük elöbb kicsit utána + naon! De barinöm aszt mondta ne mert ök ien best frends forver. De ahogy látam a csajom is durmákol a gyereknek! De ö még csak 15 éves még nem tuggya h müxik a love. DE!!!! Na és h mit tegyek?
16boy
Thx c u all!
Vazzeg ..olyan sötét vagy mint a kútalja.Írni se tudsz,de még csak magyarul se.
Arról neked sincs fogalmad,hogy mi az a "love"..
A problémáidat is jól intézed. Több haveroddal akarod megveretni te gyáva kis p*csös? A konfliktusmentes problémakezelés,gondolom neked ismeretlen fogalom...
húha...egy igazi rosszfiú van köztünk! :/
szerintem ásd el magad az egóddal együtt...tuti többet ér nálad az a csávó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!