Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mikor értitek már meg?
Ez nem így működik. Akinek mondanivalója van, az beszél, ha nem akar mondani semmit magától ,abból meg semmi kedvünk sincs dugóhúzóval kiszedni a válaszokat. Sokkal könnyebb a másikat hibáztatni a saját alkalmatlanságunk helyett, a tudatos kommunikáció nem kor és nem neműség kérdése.
38F
38F
Ez egy baromág, az már régen rossz ha a férfinak kell kezdeményezni a mai világban. Ha meg igen/nem-el is válaszol, akkor az meg már az über gáz, instant off, beégés kategória.
Miért nem értik meg, hogy a mai világban a nők dolga a kezdeményezés?
Ők vannak kevesebben, ők válogathatnak minden korosztályból, és nekik kell kiválasztaniuk melyik férfi tetszik.
Szerintem a kérdés nem releváns, az ember kommunikációs stílusa adott. Aki kizárólag "korod?/hobbid?" stb. stílusban képes kommunikálni, annak hiába is magyarázod a fentieket. Vissza kellene menniük időben egészen kisgyermek korig és egy másik típusú kommunikációs formát elsajátítani. :)
Te annyit tudsz tenni, hogy elkerülöd azokat, akikkel nem találod a hangnemet, megváltoztatni úgysem lehet senkit.
Szerintem az első pár beszélgetésnél, vagy legalább az első beszélgetésnél annak kéne jobban 'erőlködnie' (jobb témákat felhozni, jobb kérdéseket írni), aki kezdeményezte az egészet. Lehet ez lány is, de általában a férfiak dolga (lenne....) a kezdeményezés, ezért írtam ezt.
Egy vadidegen embernek válaszolgatni nehéz, nekem se az igenre/nemre terjed ki a kommunikációs képességem, de ha a semmiből rám ír egy pasi akkor próbálkozzon úgy írni, hogy BESZÉLGESSÜNK, és ne olyan legyen, mint egy állásinterjú.
Vagy manapság már ez is nagy kérés? :D
Ez pont fordítva van. A kezdeményező van alárendelve és ő érezheti magát úgy, mint egy munkavállaló az interjún. Mutatnia kell a legjobbját végig és majd a másik eldönti, hogy TALÁN lesz-e valami ebből.
Nem akartam az lenni. :)
Csak ez eszembe jutott és nem értem... Nem értem, miért nem próbálnak beszélgetni az emberek (még akkor is, ha így nem derül ki első nap a másik munkája/végzettsége/hogy hol lakik/mit akar az életben stb) ahelyett, hogy faggatnák a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!