Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok ezt értitek?
A szituáció a következő:
Adott egypár...a csaj több buliban/összejövetelen a maga sajátos stílusával válaszol célzásokat tesz, flörtöl akár haverjaidnak akár az ő haveri körének vagy akár isteníti az egyik ismerősödet vagy akár az exét....akkor ti srácok mit gondolnátok? (Nem egy alkalomról van szó) (Ami persze lehet "vicces" is valameddig taláán) ÉS még Ő van felháborodva ha azt mondom nem bízom benne 100%-osan vagy csalfának nézem! A szemembe vágja és h én mekkora "gyökér" vagyok h őt k*rvának nézem...igaz nem ezt mondtam rá....Tehát ti h kezelnétek ezt? De amikor azt mondom h elég volt és ne csinálja akkor meg hát, ő nem csinálhat semmit,és egész végig az összejöveteleken gyakorlatilag "kussol".... Még 1x mondom hónapokról vanszó
Azt kérdeztem h szerintetek ez normális? és mit csinálnátok? és a legjobb h mindenkinek de legfőképp a barátainak engem állít be hülyének és féltékenykedősnek!!! :D
Már nem vagyunk együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!