Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti ezt h értitek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti ezt h értitek? Foggalmam nincs h most mit tegyek.

Figyelt kérdés
A minap a barátnőm arra kért h legyek vele bunkóbb meg kicsit parasztabb o.O nem értem h ezzel mit akar mondani... azt mondta h ez előző barátai is kicsit azok voltak ő az ilyenekre bukik..:D nem értem h milyen szituációba legyek az stb. Mellé még hozzá tette h legyek egy kicsit férfiasabb, álljak sarkamra..ezt értem de mi az h legyek bunkóbb? ezt ti h értelmezitek? egyáltalán lehet ezt normálisan értelmezni? :DD

2013. nov. 23. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel azt akarja mondani a lány, hogy szakíts vele, mert ő nem elég intelligens még egy párkapcsolathoz.
2013. nov. 23. 13:26
 2/5 anonim válasza:

Hány éves vagy?

Mióta vagytok együtt?

Mik a szándékaitok egymással?

Nem hiszem, hogy azt akarja, hogy rávágj a valagára és számon kérjed rajta a kért sört. Hanem inkább pervezséget szeretne, izgalmat.

De ha nem szeretitek egymást, ne járjatok.

2013. nov. 23. 13:27
 3/5 Orsy070 ***** válasza:
ez kicsit fura egy lany mert szeretne hogy bunko legyen vele a baratja szerintem probald meg legyel vele nagyon bunko aztan ha szakitani akar veled arra mgtudod hogy nmert is kert erre de szerinten nem fogja kedvelni hogy bunko lennnel mert kedvelne ugy elvegre te nem vagy az tanacs probalj meg bunko lenni meg ha nem is vagy az hatha tettszenni fog es hatha nem
2013. nov. 23. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne legyél papucs, állj ki magadért, csináljátok amit te akarsz nem amit ő. Ennyi.
2013. nov. 23. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van, semmilyen körülmények között ne legyél papucs, mert az kiábrándító.
2013. nov. 23. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!