Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mi van? Értitek ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Értitek ezt?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nem tetszem már neki, amit meg is értenék, mert 2 hónapja szültem, megváltozott az alkatom, és a szemeim is karikásak stb. Egész nap meg se csókol, erre később azzal jön, hogy egy puszit sem kapott tőlem. Este, mire ágyba dugom a lányunkat, elalszik. Másnap azzal jön, hogy elaludtam. És igen, olyan is előfordult már, hogy ő volt fent a kicsivel, mert annyira fáradt voltam, hogy képtelen voltam felkelni hozzá, és még azelőtt elaludtam, hogy elaltatta volna. De ez jópár hónapig jellemző lesz, mire nem hasfájós már, pár hét és a foga fog jönni. Úgy csinál, mintha én nem kívánnám, pedig egyáltalán nem is kezdeményez. Amikor végre adódna alkalom, ő elsiet valahova, és amikor mégis maradt, nekem kellett kezdeményeznem, és még az sem volt elég. Úgy kellett kiprovokálni, hogy egyáltalán csináljon velem valamit, és még azt merészelte mondani, hogy én nem akarok vele szexelni. Az eszem megáll!

Azon gondolkodom, hogy legközelebb a fejéhez vágjam-e a kérdést, hogy nem kíván engem, csak a szexet, és inkább a takaró alatt szopjam le?

2013. szept. 24. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet csak teret akar neked hagyni mivel mostanság fáradt vagy a gyerek miatt és a hülyeségeivel csak kimerítene.
2013. szept. 24. 13:04
 2/5 A kérdező kommentje:
A hülyeségeivel egyébként is kimerít, azzal pedig nagyon fel tudja baszni az agyamat, hogy nem mondja el mi van vele (habár ez nem tartozik ide). Ha teret akar nekem engedni, tegye azt velem, amit én akarok, ne pedig az legyen, hogy én csináljak vele, amit akarok.
2013. szept. 24. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szeretne megbántani azzal, hogy a szülés miatt megváltozott tested nem kívánja (még), ezért próbál terelni. Azt is el kell fogadni, hogy a melleid most már más funkciót is betöltenek, úgyhogy neki is helyre kell tennie magában a dolgokat, amihez nem árt a jó sok türelem. Biztos nem lehet egyszerű most az élet, de talán te sem vagy még önmagad.

A "takaró alatti leszopás" ötletét amúgy szerintem díjazná:-) Ha már szabadszájúan fogalmazhatok, ahogy Te is.

N/30

2013. szept. 24. 13:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Terel, hát persze, hogy terel. Csak utálom, hogy bűntudatot próbál bennem ébreszteni. Totálisan hülyének néz. Bezzeg a ronda exeit kielégítette a szemétláda
2013. szept. 24. 14:00
 5/5 A kérdező kommentje:
:D
2013. szept. 24. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!