Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 3 éve élek párkapcsolatban, azonban még nem feküdtünk le a barátommal, mert szeretném megvárni, amíg betöltöm a 18-at. ( nyilván nem úgy hogy betöltöttem és durr bele. De szerintem úgy is értitek) Mi a véleményetek erről?
háát, afelől nem kell aggódnod hogy nem szeret ha ennyit képes rád várni :D
szerintem jó dolog ha egy lány megváratja a srácot (mondom ezt srác létemre) de 3 év nekem erős de nem semmikép nem elítélendő :)
21F
Szerintem: szegény srááác. Talán csak azért van veled, mert úgy érzi, jobbat úgy sem kaphat, akkor szenved veled, most már csak nincs sok hátra.
Te: Ha 3 éve vele vagy, és szerelmes vagy, nem kívánod? Ha: de, igen, nagyon (ami jó lenne), akkor 3 év után már nagyon nagyon szexelhetnétek és ez csak valami hülye kifogás hogy 18 éves akarsz lenni....
Hány éves vagy most, kérdező? Pettingelni pettingeltek?
Volt lány ismerősöm, aki nem akarta 18 évesen elveszteni - de előtte pettingeltek rendesen - aztán 17 évesen egyszer mégis beszaladt a maci a málnásba - egyáltalán nem úgy, ahogy a lányzó elképzelte.
Amellett szép, de ha 16-17 évesen elveszted egy ilyen komoly kapcsolatban, szerintem vállalható, és utólag sem fogod megbánni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!