Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik párkapcsolatban élnek! Ti hogy viszonyultok az első szerelmetekhez?
Persze hogy gondolok rá, még együtt vagyok vele :D Bár igaz, hogy még csak 6 hónapja tart, de mindennél fontosabb számomra
17/f
Ha nem a gyerekszerelmemre gondolok, a legutóbbi, aminek 3 éve lett vége; örülök neki. Utólag nagyon örülök neki, hogy vége lett, nem szívesen gondolok rá, sok olyan dolgot elnéztem szerelmesként, amit nem kellett volna. Mára teljesen megszakítottam vele a kapcsolatot, és inkább csak a fájdalom jut róla eszembe, amit okozott, nem a szép emlékek.
22L
Régi, jó ismerősként gondolok rá és így is érzek iránta, nagyritkán beszélünk neten olyan "hogy vagy, mi újság", vagy "boldog ilyen-olyan ünnepet" szinten.
Két évig tartott, szó szerint az a "halálos" és mindent elsöprő szerelem volt, de nem tudtunk együtt élni, nagyon nem illettünk össze. Bár még javában szerelmesek voltunk, mégis szakítottunk.
Egy hónap múlva már azzal randiztam, aki ma a férjem. Akkor még csak alkalmi, érzelmek nélküli kapcsolatnak kapcsolatnak indult, egymást vigasztaltuk kicsit (neki is akkor ért véget egy kapcsolata), nem gondoltuk, hogy egymásba szeretünk.
Már tudom, hogy ez volt a legszerencsésebb fordulat az életemben. A volt párom iránt már csak baráti érzéseket táplálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!