Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most hogy van? Ti értitek?
Figyelt kérdés
Az exem exe egy késsel rohangálós zakkant,dilis csaj volt(ezt mondta róla) és fél évig voltak együtt és sok ilyen problémája volt.
Ennek ellenére az neki sok volt,hogy naponta kerestem és szóltam neki ha késett,vagy ha nem válaszolt az üzeneteimre.
Ez neki sok volt,de a dilis exe az nem fél évig??:DDD
2013. máj. 26. 00:12
1/7 anonim válasza:
Most ugye viccelsz? Talán pont azért nem viseli jól a csesztetést, mert nemrég szállt ki egy ilyen rossz kapcsolatból?
2/7 anonim válasza:
Az exe nem keresgélte, csak késsel rohangált. Az mindenkit zavar, ha ennyire kordában akarják tartani, a kés viszont nem.
3/7 anonim válasza:
Az legalább vitt némi izgalmat az életébe... :D
4/7 anonim válasza:
tök mindegy,te meg azzal nyomasztod,hogy minden nap a nyakára jársz :D
5/7 A kérdező kommentje:
Nem már kidobtam:P:DD
2013. máj. 26. 00:33
6/7 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a szakításuk után kergelészte késsel.
7/7 anonim válasza:
ha naponta kerested, elhiszem idegesítette
kicsit lehet túlzásba vitted, de lehet más oka is N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!