Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ez? Ti értitek?

Figyelt kérdés
Ha valakit annyira szerettünk, hogy az életünket adtuk volna érte, s mégis szakítás után egyszer csak kitörlődik az életünkből.... Nem tudjuk utána mi lesz vele. Nektek ez nem fura? Akivel évekig együtt voltatok huss, mintha meghalt volna(elnézést a fogalmazásért). Csak én nem tudom felfogni, ha egyszer valaki iránt lángoló szerelmet éreztem, hogy tudom elfelejteni és túllépni?
2013. febr. 28. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az élet. Ha leragadsz valahol, becsavarodsz. Mindig tovább kell lépni.
2013. febr. 28. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt hívják IGAZI szerelemnek. :)
2013. febr. 28. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Elfelejteni nem fogod , tullépni tul tudsz rajta az élet megy tovább a történések események jönnek mennek talán néha vissza vissza gondolsz az illetőre a jó emlékekre olyakor a rosszakra is elgondolkodsz mi lehet vele mostanság de inkább nem kérdezed meg hiszen az furán is jönne ki egy szakitás után ha mindig azt kérdezgetnéd hogy van .. idővel pedig meg szeretsz mást és uj élmények emberek lépnek a helyébe
2013. febr. 28. 15:56
 4/6 A kérdező kommentje:
nem tudom felfogni ép ésszel, nem jut el az elmémig, hogy törölhetném őt ki az életemből, életem párját, akivel együtt terveztünk mindent.... s lásd ő már boldogan él aki egykor lehozta volna nekem a csillagokat...
2013. febr. 28. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Eljön az idő amikor le kell szakadnunk anyuci csecséröl és saját kaját keresni.
2013. febr. 28. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Üdv a felnőtt világban!

És akkor lesz majd érdekes, amikor ilyenből még lesz jó néhány ...

2013. febr. 28. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!