Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt értitek? Mi baja van?
A barátom szakítani akar de mondta, hogy ő sem tudja mit akar..szeret, hiányzom neki, szeret velem lenni.De egyik nap az volt a baja, hogy szerinte sok a napi 2-3 óra együtt lét amiben ha igazán vagyunk együtt 1 órát.. másik pillanatban meg, hogy családi okok miatt nem tudunk együtt aludni és hiányzik neki ahogy az is, hogy nem igen tudok kimászkálni esténként, és hogy nem velem van baja hanem a körülményekkel.Mellette vagyok mindenben. De mellette azt is kijelentette, hogy hiányzik neki a szabadság, hogy a haveroknak ne kelljen azt mondani nem érek rá, ne kérje senki számon stb..
hogy lehetne rávezetni, hogy az nem lesz jó vagy mit lehetne tenni?
Nekem az a véleményem, hogy téged kellene rávenni, hogy gondold végig a kapcsolatodat.
haverok, szabadság, sok a 2-3 óra együttlét naponta, nem tudja, hogy mit akar, a körülményeket okolja.
Van pozitív dolog is?
Tudom, szereted! De mit is szeretsz benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!