Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezt értitek? Mi baja van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt értitek? Mi baja van?

Figyelt kérdés

A barátom szakítani akar de mondta, hogy ő sem tudja mit akar..szeret, hiányzom neki, szeret velem lenni.De egyik nap az volt a baja, hogy szerinte sok a napi 2-3 óra együtt lét amiben ha igazán vagyunk együtt 1 órát.. másik pillanatban meg, hogy családi okok miatt nem tudunk együtt aludni és hiányzik neki ahogy az is, hogy nem igen tudok kimászkálni esténként, és hogy nem velem van baja hanem a körülményekkel.Mellette vagyok mindenben. De mellette azt is kijelentette, hogy hiányzik neki a szabadság, hogy a haveroknak ne kelljen azt mondani nem érek rá, ne kérje senki számon stb..

hogy lehetne rávezetni, hogy az nem lesz jó vagy mit lehetne tenni?

2012. nov. 12. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha már felmerült benne, hogy szakítani akar és el is mondta neki, akkor tehetsz bármit, úgyis szakítani fog.
2012. nov. 12. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de mikor így viselkedtem valakivel, az határozottan azt jelentette nálam, hogy már nem vagyok belé szerelmes, nem is igazán szeretek már vele lenni, főleg kettesben, nem érzem jól magam abban a kapcsolatban és előbb-utóbb mindenképp szakítás lett a vége, mert csak kínlódásnak éreztem az egészet.
2012. nov. 12. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos valóban így van:ahol felmerül a szakítás gondolata,ott a kapcsolat megromlik.S ha már megromlott,nagyon nehéz helyrerakni.Általában szakítás a vége,főleg,ha valaki ezt a gondolatot így konkrétan el is mondja Neked.
2012. nov. 12. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem, hogy téged kellene rávenni, hogy gondold végig a kapcsolatodat.

haverok, szabadság, sok a 2-3 óra együttlét naponta, nem tudja, hogy mit akar, a körülményeket okolja.

Van pozitív dolog is?

Tudom, szereted! De mit is szeretsz benne?

2012. nov. 12. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!