Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti értitek ezt? (többi lent! )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti értitek ezt? (többi lent! )

Figyelt kérdés

15,5 éves vagyok, lány.

Még nem volt barátom (és büszke is vagyok arra, hogy nem ment át rajtam a fél város), és a barátnőim mindig azzal jönnek, hogy hogy nincs nekem senkim, mert szerintük szép vagyok. Sokszor kérdezik, hogy tetszik e nekem valaki, amire a válasz nem szokott lenni, és nem azért, mert nem akarom elmondani nekik, hanem azért, mert ez így van. Olyan szokott lenni, hogy meglátok egy fiút, és hú de tetszik, meg minden. (ez általában 3 napon belül elmúlik..). Beszédes vagyok, nagyon sok barátnőm van, és fiú barátaim, akikkel nagyon jól kijövök. Volt, hogy fiúk érdeklődtek úgy utánam, de én nem akartam semmit, mert nem éreztem irántuk többet, és azért nem akartam velük összejönni, hogy 1 hét után szakítsak. És talán én is ezért nem merek szerelmes lenni, mert tudom, hogy fájna. Lehet, hogy ez majd még változni fog később, de még most így vagyok vele. Hogy mondjam el a barátnőimnek, hogy megértsék? Már annyiszor mondtam, és mindig ezen akadnak fenn.

2013. jan. 24. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
mondjuk mond el ezt.Vagy azt,hogy nincs közük hozzá.
2013. jan. 24. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg nekik, hogy pasizás helyett írni tanuljanak meg. Vehetnek rólad példát... Neked sikerült figyelni az órán. Ez a korod bélieknek nem igazán sikerült...

(S láss csodát akadnak kivételek...)

2013. jan. 24. 15:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Már ugyan ezt elmondtam minimum ezerszer. Ha meg azt mondom, hogy semmi közük hozzá abból csak a sértődés lenne, és egyből az lenne, hogy van valaki biztos, csak nem akarom nekik elmondani.
2013. jan. 24. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:
És ha azt hiszik hogy van valaki, akkor mivan?
2013. jan. 24. 15:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Végül is semmi. De pont azt akarom, hogy hagyjanak ezzel, és akkor biztos nem hagynának, ha azt hinnék. Így a "probléma" nem lesz megoldva..
2013. jan. 24. 16:01
 6/7 anonim válasza:
Bocs,hogy ezt mondom,de ha ők igaz barátok lennének, nem jönnének neked állandóan ezzel.Megértenék,hogy te még várni akarsz a fiúzással.Ne azzal törődj,hogy mit mondanak mások vagy mit gondolnak.Ha te várni akarsz, akkor várj,de ne azért legyen valakid mert mások cseszegetnek téged.Meglátod el fog jönni az a srác akibe bele fogsz zúgni.
2013. jan. 24. 17:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazad van.:)
2013. jan. 24. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!