Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti értitek ezt, vagy fiúk ti voltatok már ilyen lánnyal (bövebben lent)?
Mikor elkezdtem olvasni,akartam írni,hogy én éreztem ilyent,méghozzá akkor,mikor olyan fiúval jártam,aki állandóan a nyakamon lógott és a végére nyaggatásnak éreztem. Nem jutott idő a barátokra,a tanulásra,a csapból is ő folyt és tudom,szép dolog szerelmesnek lenni,meg az elején állandóan másra gondolsz,de a kötelesség kötelesség marad,a barátok és a család számít rád,és bizony neked is szükség van néha egyedüllétre,mikor csak úgy,szabadon csinálsz valami "önző" programot.. Elmész sétálni,vagy hétvégén elutazol valahova,akármi.. Na most,ő ezt nem értette meg. Hívogatott,ha nem vettem fel,amiatt terrorizált,200 sms,rengeteg üzenet meg kiírás facebookon.. Szinte megfojtott már,annyira sok volt belőle,pedig szerettem még ekkor is.. És mondtam,hogy kevesebbet.. Visszavettünk,de nem ment,mert mivel többet voltunk külön,többet is féltékenykedett meg ilyenek. Mert hogy ezt azért akarom mert van más is.. Jó,lényeg,egy hónapig tartott. Szóval erre gondoltam az elején.
Aztán olvastam tovább,és ez az örökké szeretni foglak,de ott az a de,hogy azért mégsem tud úgy tenni.. Esküszöm,tipikus filmes szöveg. ILYEN NINCS. Bocsi,de tényleg. Ha nem tiltja semmi(meg akkor is,ha igen),nincs olyan,hogy szeretlek,de nem lehet,mert máshogy érzek. Akkor ne írta volna ezt a csöpögős szöveget. Mondta volna,hogy nem megy és kész. Nem itt játszani az agyát meg ez a "azért maradhatunk barátok" típusú szánalmas szépítőszöveg.. :S Szerintem ez már gyávaság és gerinctelenség,de lehet,hogy csak én gondolom így. Sosem szerettem kamuzgatni meg szépíteni a tényeken,mert csak rosszabb lesz utána.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!