Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor kérdezik még meg, hogy vannak-e még normális fiúk? Ezek szerint én főnyeremény lennék? 16/F
Érdekes pszichológiai eset vagy. Most szeretnél megerősítést? A pozitívumokat miért soroltad tovább, mint a negatívumokat? Kinél akarsz bevágódni? Fontos, hogy miről tudsz beszélgetni másokkal, mert ez a nagyon fontos alap... Az INTELLIGENCIA. Minden más mellékes. Szerintem! (de befolyásoló tényező!!!)
F/16
Szerintem nem azért írják ki, hogy itt ismerkedjenek:)
Csak tényleg hihetetlen,hogy pontosan a normális lányok kerülik el az értelmes pasikat és egy bunkó pöc_be "botlanak" bele. És nem,nem vagy főnyeremény,mert rajtad kívül tuti,hogy van még ilyen..csak sajnos,hamar lecsapnak a normális,helyes pasikra:)
L/16
Figyelj, elmondok neked egy nem titkot... (hülyemegfogalmazás tudom de na :D )
A lányok olyat akarnak, de a tudat alattijuk mégis a nagyképű kígyúrt ivómestert veszik észre.. Hogy miért?! Pont azért amiket te nem csinálsz. Nem piálsz mint állat (nem vagy veszélyes és a lányoknak (nagyrészüknek) az kell)
Nem mész minden nap buliba. Sosem fogjuk mi férfiak megérteni a nőket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!