Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hányszor kérdezik még meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor kérdezik még meg, hogy vannak-e még normális fiúk? Ezek szerint én főnyeremény lennék? 16/F

Figyelt kérdés
Sokan mondták már hogy jóképű vagyok,ezenkívül elég magas,izmos.Mindenkivel kedves vagyok,meglehetősen udvarias,de van humorérzékem is,általában szeretnek velem beszélgetni az emberek.Küzdősportolok,hangszeren játszom,sokat olvasok.Bulizni,inni viszont nem szoktam.Mielőtt mindenki előtt kirajzolódna egy jól kinéző,de magányos kocka képe,közlöm hogy vannak haverjaim,szoktam velük programot csinálni,de nem szeretem ezt a "buliként" aposztrofált mértéktelen ivászatot.Mielőtt valaki rámsütné az "egoista bunkó" kifejezést,tisztában vagyok a hibáimmal hogy lehetne több önbizalmam,időnként elég lusta vagyok stb...Szóval lányok,kb. ilyen pasit kerestek? Vagy mi az ideál? És harmadszorra MIKOR UNJÀTOK MÀR MEG ENNEK A KÉRDÉSNEK AZ ÚJBÓLI KIÌROGATÁSÁT?:D 16/F

2012. aug. 1. 20:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
álmodj tovább
2012. aug. 1. 20:55
 2/16 anonim ***** válasza:

Érdekes pszichológiai eset vagy. Most szeretnél megerősítést? A pozitívumokat miért soroltad tovább, mint a negatívumokat? Kinél akarsz bevágódni? Fontos, hogy miről tudsz beszélgetni másokkal, mert ez a nagyon fontos alap... Az INTELLIGENCIA. Minden más mellékes. Szerintem! (de befolyásoló tényező!!!)

F/16

2012. aug. 1. 20:55
 3/16 anonim ***** válasza:
és az egod is a helyén van :D
2012. aug. 1. 20:57
 4/16 anonim ***** válasza:
Képet! :D és én még egyetlen ilyen kérdést sem írtam ki, de valószínű az ilyenek kétségbeesések miatt születnek. Azt viszont nem értem, hogy TE EZT miért írtad ki?
2012. aug. 1. 20:57
 5/16 anonim ***** válasza:
Azért írják ki az ilyen típusu kérdéseket,mert azt szeretnék,hogy sok fiú privátot írjon nekik.;D
2012. aug. 1. 20:58
 6/16 anonim ***** válasza:
(*típusú)xd
2012. aug. 1. 21:01
 7/16 anonim ***** válasza:
most itt mi a kérdés?
2012. aug. 1. 21:02
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem azért írják ki, hogy itt ismerkedjenek:)

Csak tényleg hihetetlen,hogy pontosan a normális lányok kerülik el az értelmes pasikat és egy bunkó pöc_be "botlanak" bele. És nem,nem vagy főnyeremény,mert rajtad kívül tuti,hogy van még ilyen..csak sajnos,hamar lecsapnak a normális,helyes pasikra:)

L/16

2012. aug. 1. 21:04
 9/16 anonim ***** válasza:
rám senki nem csap le :(
2012. aug. 1. 21:06
 10/16 anonim ***** válasza:

Figyelj, elmondok neked egy nem titkot... (hülyemegfogalmazás tudom de na :D )

A lányok olyat akarnak, de a tudat alattijuk mégis a nagyképű kígyúrt ivómestert veszik észre.. Hogy miért?! Pont azért amiket te nem csinálsz. Nem piálsz mint állat (nem vagy veszélyes és a lányoknak (nagyrészüknek) az kell)

Nem mész minden nap buliba. Sosem fogjuk mi férfiak megérteni a nőket. :D

2012. aug. 1. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!