Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így érzek? Ti éreztetek már hasonlót?
Talán Veled annyira más volt a viselkedése, terve, mint ezzel a lánnyal, pl. 4x ennyi idő alatt kérte meg a kezed, és rossz érzés, hogy ennyire nem ismered, hogy ekkorát tévedtél a megítélésében, abban, hogy ilyen sebtében jegyzett el valakit, Te meg mélyebb érzésűnek gondoltad?
Tehát a saját ítélőképességedben csalódtál?
ma 19:51: ebben lehet valami.
Nem arról szó sincs, hogy a mostani kapcsolatomban nem érezném a biztonságot. Együtt élünk, és igazából nem is tudtam, hogy egy kapcsolat lehet ennyire felhőtlen is :) Ilyen hamar én nem házasodnék, tehát inkább az lehet, amit a 19:51-es válaszoló írt, hogy lehet, hogy kicsit félreismertem és ez zavar...
Szerintem ezzel az érzéssel semmi baj nincs, amíg az ember nem hangoztatja (legjobb barátnőmnek elmondom, kibeszéljük, aztán hallgatok) és nem tesz keresztbe az ex-nek.
Ilyenkor jó egy kicsit cinikusnak lenni (nem lesz egy hosszú házasság jellegű mondat, szigorúan csak a legjobb barátnőnek elmondva) tudod, legjobb öröm a káröröm.
Pontozzatok le, de szerintem ez teljesen emberi:) (Nyilván tisztességes keretek között)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!