Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobott a barátnőm, mert megvédtem a 12 éves fiától.
Szerintetek normális a nő? 35F
Figyelt kérdés
A gyerek úgy beszélt vele mint valami ronggyal, ezt ember nem bírja elviselni. A barátnőm is rondán beszélt vele, majd ordibáltak egymással. Én közbeléptem, és a gyerek nekem is beszólt, hogy huzzak el onnan, erre adtam neki 2 nagy pofont. Ezután kattant be az exem és mint valami szemetet kidobott engem, ráadásul a tabletemet az ablakon hajította ki. Mert hogy szerinte semmi közöm hozzá és ez az ő dolguk. Ezt mondta és lecsicskázott, meg megfenyegetett hogy örüljön hogy nem jelent fel... komolyan, milyen ember az ilyen? Az se jó neki ha rondán beszélnek vele, meg az sem jó neki ha megvédik. ráadásul 6 hónapja voltunk együtt és most hazakellett költöznöm tőle anyámhoz. Komoly válaszokat kérek, nem akarok pártfoglalást! A kérdésem! SZerintetek normális ez a nő?
Gondolom kamu, de en is kidobnam a masikat, ha verne a gyereket, akar csak egy pofonrol is van szo. Fuggetlenul attol, hogy amugy az apja-e vagy sem, az apjat is kidobnam, es azon is erosen elgondolkoznek utana, lathassa-e a gyereket felugyelet nelkul.
2018. febr. 28. 19:52
12/55 anonim válasza:
Kérte, hogy védd meg? Nem. Még jó, hogy kidobott, hogy megütötted a gyerekét. Te n vagy normális.
2018. febr. 28. 19:52
13/55 A kérdező kommentje:
Én is így látom. Én is kaptam ennél sokkal kisebb dolgokért is pofont és ettől lett ember belőlem. Apám embert nevelt belőlem, nem pedig egy ma ismert szerencsétlenséget, aki képtelen férfiként viselkedni....
2018. febr. 28. 19:53
14/55 anonim válasza:
Nem volt jogod megütni a gyerekét, nem vagy az apja, másrészt lehet, hogy eleve nem híve a testi fenyítésnek, és akkor egy pofon sem fér bele. Jogosan dobott ki, mert átléptél egy határt. Jó, a tabletet nem kellett volna kihajítania az ablakon, de ez más kérdés. Viszont te is gondold át, hogy mennyire vagy híve a pofonnal nevelésnek, mert nevelni másképp is lehet, és hangos beszéd, veszekedés igazából minden családban előfordul, akár tetszik, akár nem, már csak a generációs eltérések miatt is. Nálam ma húzta ki a gyufát az apám, pedig nem élünk együtt, de átlépett egy határt, szóval én is felhúztam magam, és nem finomkodtam a telefonban, mikor közöltem vele.
2018. febr. 28. 19:53
15/55 A kérdező kommentje:
Kár volt feltenni ide ezt a kérdést, már látom. szeretném törölni!
2018. febr. 28. 19:54
16/55 anonim válasza:
De tessék kérdező, itt a 10#es válaszoló. Írj rá, zsák a foltját, alakulhat köztetek valami... ő nem fogja bánni, ha vered a gyerekét. De az övét nem is kell, az ő kamasz gyerrke egy szent lesz!
2018. febr. 28. 19:54
17/55 anonim válasza:
Afelett mindenki elsiklik, hogy egy 12 éves kit taknyos egyáltalán fel merte emelni a hangját az anyjával szemben? Vagy veletek is így beszél a gyereketek? :D
2018. febr. 28. 19:56
18/55 anonim válasza:
Na miért, félsz, hogy ip alapján lenyomoz valaki és feljelent a gyermekvédelemnél?
2018. febr. 28. 19:57
19/55 A kérdező kommentje:
Nem, csak nem a veszekedés és a viszájszítás volt a célom.
2018. febr. 28. 20:01
20/55 anonim válasza:
Szerintem meg nem attól vagy férfi,ha csak pofozkodással tudsz megoldani egy konfliktus helyzetet. De az már gondolom nem tetszene,ha a gyerek Apja is kiosztana neked két pofont amiért megütötted a gyerekét.
Én se voltam mintagyerek,de pofozkodás nélkül is meg tudtak nevelni.
Na mind1,ebben itt úgy se lesz egyetértés. Szerintem nem volt jogod hozzányúlni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!