Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Eddig hónapokig úgy éreztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig hónapokig úgy éreztem nem akarom folytatni, most szakításnál hirtelen annyira fáj ez az egész?

Figyelt kérdés
Adott egy közel 5 éves kapcsolat, sajnos elég lapos lett, kicsit meg is untam barátnőm pár hülyeségét, de amúgy nagyon boldogan megvoltunk együtt, csak alig volt bármi intimitás meg nem csináltunk soha semmit. Aztán úgy voltam vele elég lett, lehet tőle akár szebb jobb. 2 hónapig őrlődtem, néha úgy voltam vele mégse, mert ő kell. De oda jutottam, hogy elmúlt a szerelem, egyszerűen a megcsókolni nem tudnám túlságosan idegennek tartanám. Szóval nagy nehezen előadtam a dolgokat, mikor hazaértem és láttam, hogy sírva pakol teljesen megszakadt a szívem. És tudjátok teljesen elbizonytalanított. Ez a nem akarom ezt érzés. De , szerintem nem lenne jövőben se különb a kapcsolat attól még vágynék szexre csókra stb. De mégis annyira sajnálom és "nem akarom". Ez csak a bűntudat lenne? Össze kell szorítani a fogaimat és tovább menni? Annyira nem tudom mit tegyek, rettentően fáj, hogy ezt okoztam neki.

2017. szept. 27. 08:11
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

Tegnap este hajnalig beszélgettünk, hol sírós volt a beszélgetés hol kötetlen és vidám, pl jövőbeli külön külön lakásunk berendezése, milyen stílus közben katalógus lapozgatása. És valahogy a beszélgetés közben is úgy beszéltem néha mintha vele majd a jövőben csinálnám ezt meg azt. De eléggé olyan vége lett, hogy ő is már el akarna menni, legalábbis nem bírja. A beszélgetés rosszabb részében mikor mondogatta a számomra logikátlan érveit, akkor még rárakott egy lapáttal, hogy nem kell nekem, de reggel nagyon furcsa dolog történt.

Reggel gyomorgörcs fogott el, hacsak rá gondoltam, hogy elmegy, meg hogy jelentkezik kollégium várólistára majdnem sírtam. Végre összeszedtem magam becsuktam reggel a tömegközlekedésen a szemem, a zenét kikapcsoltam és azt csináltam amit hetekkel ezelőtt kellett volna. Gondolkodtam. Végre próbáltam mérlegelni a lehetősgeket. És valahogy mindig őt képzeltem oda. Nem tudtam valahogy másra gondolni. Ha más nővel akartam élethelyzetet képzelni akkor is ő volt ott. Párszor könnyeztem is buszon metrón de nem izgatott, hogy sírok. Hirtelen vágytam a szexre vele. Hirtelen nem igazán érdekeltek a "szép nők" a városban. Eddig is így szakítófélben is voltak olyan napok, mikor rohadtjól el voltunk, még ilyen depresszív szar helyzetben is elbeszélgettünk, teljesen vidám dolgokról.És végig érzetem, hogy szeretem csak rettegtem, hogy a szex és érzéki dolgok hiánya miatt rosszabb lenne még tovább húzni. De igazából, ha lefogyna meg kicsit törődne a külsejével nekem tetszene.

Én úgy érzem ez nem kapuzárási pánik, legalábbis nagyon remélem nem. Nem akarok neki több rosszat, mikor haza megyek át akarom ölelni és bocsánatot kérni. Valahogy még ha akarnám se lenne olyan más nővel, hisz kapcsolati szempontból ahogy sokszor leírtam ő tökéletes volt. Bármiről tudtunk beszélni, ritka volt a veszekedés, szóval ténylegesen lelki társam, és még közel 5 év után se unom őt.

Mit gondoltok erről? Most úgy érzem a millió katyvasz amit hablatyoltam teljesen félre csúszott és valahogy ezt látom célként magam előtt amiről írok.

2017. okt. 3. 08:12
 42/60 anonim ***** válasza:
Szerintem aludj erre az egészre egyet. Egyik nap még szakítani akarsz, másik nap csak vele tudod elképzelni az életedet. De közben szèp nőkről ábrándozol. Ma vele akarsz lenni, holnap megint új kapcsolatra vágysz. Nem játszhatsz így egy emberrel. Ha még holnap is a barátnőd kell, akkor megpróbálhattok egy párként viselkedni.
2017. okt. 3. 08:52
 43/60 A kérdező kommentje:
Tudom zavaros amit össze vissza írtam, de alap felállás is az volt, hogy akartam én vele lenni, csak úgy voltam vele inkább most szakítok mint évekig húzzam az unalmas kapcsolatot. Szóval igazából barom voltam tudom, de féltem attól, hogy mi van ha évek után jönne ez elő belőlem, és gondoltam megölöm a lelkem és megelőzöm a bajokat. De valahogy ma úgy érzem ráeszméltem hogy mégse. Persze még ezt az egész napot ezen fogok agyalni. De tovább nem kínozhatom őt a tanácstalansággal. A határai legszélén van ő is.
2017. okt. 3. 09:11
 44/60 A kérdező kommentje:

Leültem és egy papírra leírtam a pozitív és a negatív dolgokat vele kapcsolatban. 6 negatív dolgot tudtam összeszedni ebből kettő változtatható, mint pl külső megjelenés. Pozitív dologból 12 jött össze hirtelen és még tudnám is írni.

Jól tudom én is, hogy részben kangörcs lehet a kínom, valószínű ösztön lehet, melyik férfi nem kívánna meg szép nőket, de vele is lehetne javítani ezeken a dolgokon. Azért a ~1 év minimális kb 0 szexuális lét kicsit megzavarja az elmét. Mélyen belül is tudtam, hogy ilyemiket érzek csak próbáltam tagadni igazából, valahogy úgy voltam vele, ha eléggé el tudom temetni és felejteni akkor lehetne egy intenzívebb és bizonyos ideig boldogabb kapcsolatom. De mégis mindig az tartott vissza és ezért húztam mert nagyon rettegtem attól, hogy vissza fogok hozzá rohanni sírva, hogy megbántam.

2017. okt. 3. 09:22
 45/60 anonim ***** válasza:
Gondolod holnap már késő lesz? Akkor próbáld meg ma. De szerintem akkor is jó lenne aludni rá egyet. Nagyon gyorsan cikáznak a gondolataid és az érzéseid. Simán lehet, hogy holnap mégis szakítani akarsz.
2017. okt. 3. 09:36
 46/60 A kérdező kommentje:
Szóval így nyiltan ide kiírni is nehéz volt, mert próbáltam magamban elnyomni, de végig szerettem őt, csak szerettem volna túllépni, hátha lehet boldogabb életem, de képtelen vagyok elfolytani annyira tör ki belőlem. Emiatt az érzés miatt voltam ennyire zűrzavaros, mert ez az érzés őrölt belülről, nem engedte tiszta lelkiismerettel elengedni őt. És hülyeség is lenne, úgy gondolom. :(
2017. okt. 3. 09:49
 47/60 A kérdező kommentje:
Na igen bármi lehet, csak ahogy most írtam az előzőben, az alapján tényleg végig bennem volt, hogy szeretem, szóval úgy oda mentem volna hozzá néha és megöleltem volna. Szóval "romantikusan leírva" a szívem vágyott rá, de az agytam nem engedte neki. Csak ezért írom, hogy a sok katyvaszt félresöpörve az agyamban ez az érzés ami felülkerekedett, és beismertem önmagamnak, hogy szereted te hülye miért küzdenél ellene.
2017. okt. 3. 09:51
 48/60 anonim ***** válasza:
Akkor foglaljuk össze, hogy jól értem-e. Szereted ezt a lányt, csak megijedtél, hogy lemaradsz valamiről, ha az első szerelmed mellett kötelezed el magad. És most rájöttél, hogy ez butaság. Ne félj, nem lesz unalmas. Ha sikerül fogynia a barátnődnek, meg kicsit gatyába rázza a külsejét, a jelleme is változni fog. Majd meglátod. Magabiztosabb lesz, jókedvűbb, bevállalósabb. Szurkolok nektek. Majd írd meg, mi lett.
2017. okt. 3. 10:12
 49/60 A kérdező kommentje:

Igen ahogy mondod, megijedtem, hogy egy unalmasnak mondható kapcsolatban éljek, és mi van ha idősebb koromra megbánom, hogy úristen hol van a fiatalságom. De ez marhaság, hisz mindketten fiatalok vagyunk együtt is kiélhetjük. Lehet, hogy nem olyan felhőtlen móka a csajozás és ész nélküli bulizás, bár sose volt benne részem.

És igen ez a félelem volt bennem, hogy mi lesz ha...

De tényleg hülyeségnek tűnik, hisz minden ember erre vágyik, hogy stabil boldog kapcsolatot találjon, és ne egy kérdéses kapcsoaltban kelljen tengődnie vitákkal és válásokkal. Szóval kicsit úgy érzem észhet térzem.

2017. okt. 3. 10:54
 50/60 anonim ***** válasza:
100%
Ember, neked nem a csajoddal van bajod.
2017. okt. 3. 11:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!