Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Eddig hónapokig úgy éreztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig hónapokig úgy éreztem nem akarom folytatni, most szakításnál hirtelen annyira fáj ez az egész?

Figyelt kérdés
Adott egy közel 5 éves kapcsolat, sajnos elég lapos lett, kicsit meg is untam barátnőm pár hülyeségét, de amúgy nagyon boldogan megvoltunk együtt, csak alig volt bármi intimitás meg nem csináltunk soha semmit. Aztán úgy voltam vele elég lett, lehet tőle akár szebb jobb. 2 hónapig őrlődtem, néha úgy voltam vele mégse, mert ő kell. De oda jutottam, hogy elmúlt a szerelem, egyszerűen a megcsókolni nem tudnám túlságosan idegennek tartanám. Szóval nagy nehezen előadtam a dolgokat, mikor hazaértem és láttam, hogy sírva pakol teljesen megszakadt a szívem. És tudjátok teljesen elbizonytalanított. Ez a nem akarom ezt érzés. De , szerintem nem lenne jövőben se különb a kapcsolat attól még vágynék szexre csókra stb. De mégis annyira sajnálom és "nem akarom". Ez csak a bűntudat lenne? Össze kell szorítani a fogaimat és tovább menni? Annyira nem tudom mit tegyek, rettentően fáj, hogy ezt okoztam neki.

2017. szept. 27. 08:11
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:

"Más részről meg gyűlölök bárkit megbántani"

Mert egy konfliktuskerülő ember vagy. Ez egy jellemhiba, ami nagyon nagy bajt okoz. Nem vállalod fel a konfliktusokat, hogy ne bánts meg mást, de minden egyes alkalommal tüskéket ültetsz el magadban. Szerencsétlenséget hozol magadra is és az összes következő barátnődre is. Biztatásképpen mondom, hogy a felvállalt, de jól kezelt konfliktusok után sokkal mélyebb szeretet lesz köztetek.

2017. szept. 27. 11:41
 22/60 A kérdező kommentje:

A 20-as kb leírta röviden tömören

De az is lehet, hogy a barátnője egyszerűen nem vonzó számára szexuálisan. Lehet, hogy soha nem is volt igazán. "Lelki társ" volt, ahogy írja. Vagyis egy barát. Ebben az esetben bele se kellett volna kezdeniük.

Pontosan erről van szó. Egy borzasztó jó barát így nekem mivel nem vonzó számomra. Az elején a szerelem vonzóvá tette persze. És szenvedve ábrándoztam mindig szebb nőkről. Nagyon nagyon nagyon vágynék egy hétköznapi szép lányra magam mellé akit boldogan csókolok meg, és meg is akarok. Vele úgymond néha erőltettem a csókot mert nem volt számomra jó. Pedig rettentően vágyok a csókokra és hasonlóakra, világ repülne körülöttem, ha lenne valaki akit megcsókolhatok, és tetszik nekem.

Ez a rákfenéje a dolgoknak. Emberileg tökéletes nem akarnám eldobni, de a párkapcsolat alap pillére a vonzalom, az hogy tetszünk egymásnak.

2017. szept. 27. 11:59
 23/60 anonim ***** válasza:
Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy a lehető legjobbat tetted ennek a lánynak, hogy megszabadítottad magadtól. Te végig hazudtál neki. Szerencsétlen küzdött érted, mert szeret. Te pedig minden próbálkozását elutasítottad. Meg se próbáltad jól érezni magad vele. Sosem szeretted őt. Nem lesz nehéz ennél jobbat találnia.
2017. szept. 27. 12:09
 24/60 A kérdező kommentje:
Nem hazudtam neki, magam se tudtam, hogy ez a helyzet, tök boldogak voltunk mindketten. Problémák se voltak, meg hosszú évekig jól éreztük egymást. Állandóan szeregettem, simogattam öleltem, szóval szerettem én őt.
2017. szept. 27. 12:56
 25/60 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék rá,hogy néz ki szegény lány,ha azt írod neked már egy átlagos lány is maga lenne a tökéletesség. El nem tudom képzelni akkor milyen külsővel van szegény ex barátnőd megáldva.

Mondjuk én el nem tudom azt képzelni,hogy összejöjjek bárkivel is aki ilyen undort vált ki belőlem,hogy megcsókolni is erőltetni kell magam. Viszont ,ha te kényszerből bele mentél egy ilyen kapcsolatba akkor te sem lehetsz olyan szép fiú. Tipikus gyakorikérdéses srác lehetsz,aki álmodozik egy szép nőről miközben ő maga sem üti meg azt a szintet,de a hozzá illő nőket meg elutasítja és majd jönni fogsz ide szidni a nőket,hogy senkinek sem kellesz,mert csak a pénz meg a külső számít..

2017. szept. 27. 13:12
 26/60 A kérdező kommentje:
Egy szép nő se tetszhet minden férfinak hiába szép. Ő is olyan, tetszett nekem nem az a fuhh te jó nő, hanem akire azt mondják "aranyos". És igen pontosan, régen mikor összejöttem vele én is 10/5-6 voltam. ~110kg. Azóta mióta elkezdődött ez az egész válság én lefogytam annyira, hogy 5-10kg össz felesleg maradt rajtam. Totál máshogy nézek már ki mint anno. Nem vált ki belőlem undort, egyszerűen csak vonzalom nincs. Akinek férfiként van női barátja azt se csókolgatná csak úgy szívesen. (és most nem a megdugnám helyzetekre gondolok)
2017. szept. 27. 13:19
 27/60 anonim ***** válasza:
Tényleg teljes a katyvasz a fejedben. Egyszer azt írod, nem vonzó a barátnőd, és a csòkot is erőltetni kellett. Máskor meg azt, hogy sokáig rendben volt minden. Egyszer nem vágysz rá, hogy programot csinálj vele, máskor panaszkodsz, hogy unatkoztál mellette. Egyszer folytatni akarod vele, hiányzik, szereted, aztán inkább mégse szereted, csak sajnálod. Aztán meg mégis szereted, de csak mint barátot. Egyszer azt írod, hogy vágysz a szexre, aztán meg azt, hogy nem akartál szexelni a barátnőddel. Egyszer ő a lelki társad (a lelki társát nem dobálja el az ember. Csak úgy szólok), de közben másik kapcsolatot akarsz. Nem érzel már iránta semmit, mégis vissza akarod csinálni a szakítást. Vagy mégsem. Vagy mégis. Totális káosz, ellentmondások tömege. Rendet kéne tenned a fejedben, és eldönteni, mit akarsz.
2017. szept. 27. 13:35
 28/60 A kérdező kommentje:
Pár ellentmondás max félreolvasás vagy félreírás eredménye, de igazad van, óóriási káosz. :( Nekem kell megszülni ezt a szart. Köszi a válaszokat. Ha van még vélemény azért szívesen elolvasom.
2017. szept. 27. 14:01
 29/60 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy,még csak eslő kapcsolat,lépj tovább,keress olyat akihez vonzódsz is,mert ez fontos.Hasonlóban voltam,hezitáltam nagyon sokáig,de beláttam hogy jobb ha szakítunk,és mindketten találunk mást,akivel jobban működnek a dolgok.Nem vagyok szomorú,ez mutatja,hogy jól döntöttünk.
2017. szept. 27. 17:20
 30/60 anonim ***** válasza:
Amit leírsz az teljesen normális érzés. Azt is jól leírtad, hogy mi vezetett idáig. Az intimitás (nem a szex része) elmúlta szokta ezt okozni, de aztán van olyan, hogy összekevered a szerelem elmúlását az összeszokással. a tanács: minden kapcsolatot ápolni kell, mert ellaposodik. majd legközelebb okosabb leszel
2017. szept. 27. 18:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!