Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig hónapokig úgy éreztem nem akarom folytatni, most szakításnál hirtelen annyira fáj ez az egész?
" mi van ha változtatni lehetett volna"
A kérdés kiírásból is ez jött le nekem.
Tudod az emberek sokszor képesek átlépni egy-egy fázist amit aztán jól megbánnak.
Véleményem szerint ha ellaposodik egy kapcsolat, nem kellene automatikusan a szakításon gondolkodni.
Fel lehet azt rázni hidd el!
5 együtt töltött év sok idő. Valószinűleg megvolt a nagy szerelem, ami lecsendesedett, átalakult szeretetté, mély ragaszkodássá. Már ettől is hajlamos megijedni sok ember, hogy most mi lesz, elmúlt a lángoló szerelem, úristen, vége mindennek! Dehogy van vége!!! Csak egy másik szakasz jön.
Írtad hogy nem csináltatok soha semmit. Tessék, ebben benne is van hogy hogyan lehetett volna felrázni a kapcsolatotokat.
Hidd el, közös programok, akár tervezetten, akár spontán módon tök jók tudnak lenni.
Erős a gyanúm hogy szinte nem is ismeritek egymást. Üljetek le esténként egy -egy pohár borral, gyenge fény mellett (ami nem a tévé!!!), beszélgessetek, ki mit gondol a világról, mik a terveitek, közben nosztalgiázgatni is...
Én pl. 8 együtt töltött év után ismertem meg a páromat igazából, ilyen módon! Durva!
ja, és a tervek. Fontosak a közös kisebb-nagyobb tervek, amik összekötnek, a megvalósításuk is izgalmas, ezek is feldobják a kapcsolatot.
mert egy folyamatos vegetálás persze hogy unalmas hosszú távon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!