Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig hónapokig úgy éreztem nem akarom folytatni, most szakításnál hirtelen annyira fáj ez az egész?
...szóval tényleg emeld fel a hátsódat és nyomás utána!
De hamar ám, mert az általános tény hogy a nők hamarabb feldolgozzák a szakítást, sokkal hamarabb képesek lezárni kapcsolatot mint a férfiak.
Ami nem is nagy baj, de épp ezért hamar kell cselekedned!
Mondjuk MOST
De ez a baj, hogy nálam elmúltak az érzések, ő tenni akart ellene, próbálkozott, de valahogy nem kívánom nem vágyok a csókjára, nem tudom miért. Valahogy vágyok egy új kapcsolatra. Ez a baj. Nagyon nagyon jól ismertük egymást és jól éltünk együtt, de én valahogy bekattantam.
Tudnám én folytatni ezt a kapcsolatot, ő pláne. De biztos bánkódnék és vágynék másra, lehet bizonyos idő után meg is csalnám. Ő akarna szexet és hasonlóakat, de mit tehetnék ha nem annyira vonz már ő. Most rettentően adja a lelki terrort, hogy így meg úgy összeomlott, nélkülem nem létezik élet. És a rohadt életbe, hogy annyira sajnálom, és tényleg vissza is mennék hozzá, de emiatt? Sajnálatból. Újra vissza is szerethetnék bele valamennyire, de ugyan úgy nem olyan lenne. Ugyan úgy kifejezetten ő vele nem vágytam sose elmenni helyekre, otthon akartam ülni jól elvoltam. Lehet más növel is ez lenne, lehet nem... Lehet én alapból ilyen vagyok, fene se tudja.
Ha ennyire nem szereted akkor engedd el végleg. Mondd meg neki,hogy ne sajnáltassa magát,mert te nem fogod megsajnálni és ne keresd többet. és remélem,hogy a lány megtaálja azt a férfit aki megbecsüli majd.
Én azt látom,hogy eldobtál egy jó kapcsolatot ,mert épp kangörcsöd van. Azt gondolod,hogy máshol cukorból lesz a kerítés ,pedig nem. De majd ezt megtanulod később.
Kedves kérdező, az utóbbi hozzászólásaid alapján viszont már nem mondom azt amit előbb (10-es vagyok).
Ha te már elhatároztad magad, és tényleg pusztán csak sajnálatból lennél vele újra, akkor ne menj utána.
Az megalázó lenne neki is.
Ha a sajnálat a mozgató erő, nem a szeretet, akkor nehéz újraépíteni.
De az a baj én is össze vagyok zavarodva. Kangörcs? Lehetséges. Lehetséges, hogy vágyok olyan nőre akivel van rendszeres szex, meg érzéki dolgok, vagyis olyan nő akivel szeretnék ilyeneket csinálni (nem kertelek a jelenlegi barátnőm szexuálisan nem vonzó, meg is hízott sajnos persze nem ez a válóok, csak egy újabb indok).
Más részről meg gyűlölök bárkit megbántani, ő neki meg a poklot hoztam a nyakára. És ez a baj tudnám szeretni, lenne továbbra is hétköznapi kis boldog egyszerű kapcsolatunk, viták nélkül békességben. Szóval nem lenne rossz, de mégis annyira szeretnék hacsak kipróbálni is valami vad tüzes kapcsolatot, az is kialszik majd tudom, de mégis másabb.
14: lehet, hogy kérdező egyszerűen nem tudja értékelni a jó dolgokat. Ebben az esetben az lesz amit jósolsz, hiába fog egyik vagy másik kapcsolatba menekülni, ugyanúgy rosszul fogja magát érezni rövid idő múltán. Előbb utóbb megunja a sok kapcsolatot, és kiköt végül egy nő mellett, aki mellett szintén rosszul érzi magát.
De az is lehet, hogy a barátnője egyszerűen nem vonzó számára szexuálisan. Lehet, hogy soha nem is volt igazán. "Lelki társ" volt, ahogy írja. Vagyis egy barát. Ebben az esetben bele se kellett volna kezdeniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!