Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Eddig hónapokig úgy éreztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig hónapokig úgy éreztem nem akarom folytatni, most szakításnál hirtelen annyira fáj ez az egész?

Figyelt kérdés
Adott egy közel 5 éves kapcsolat, sajnos elég lapos lett, kicsit meg is untam barátnőm pár hülyeségét, de amúgy nagyon boldogan megvoltunk együtt, csak alig volt bármi intimitás meg nem csináltunk soha semmit. Aztán úgy voltam vele elég lett, lehet tőle akár szebb jobb. 2 hónapig őrlődtem, néha úgy voltam vele mégse, mert ő kell. De oda jutottam, hogy elmúlt a szerelem, egyszerűen a megcsókolni nem tudnám túlságosan idegennek tartanám. Szóval nagy nehezen előadtam a dolgokat, mikor hazaértem és láttam, hogy sírva pakol teljesen megszakadt a szívem. És tudjátok teljesen elbizonytalanított. Ez a nem akarom ezt érzés. De , szerintem nem lenne jövőben se különb a kapcsolat attól még vágynék szexre csókra stb. De mégis annyira sajnálom és "nem akarom". Ez csak a bűntudat lenne? Össze kell szorítani a fogaimat és tovább menni? Annyira nem tudom mit tegyek, rettentően fáj, hogy ezt okoztam neki.

2017. szept. 27. 08:11
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
Igen ha az lenne, hogy simán szakítás de olyan lelki terrort kaptam tőle, hogy csak rám építette az életét, soha nem akar mást, neki soha nem lesz más, neki az országot el kell hagyni, hogy felejtsen. Annyira szétgyilkolta az érzéseimet ez. Teljesen bele depiztem én is.
2017. szept. 27. 22:44
 32/60 anonim ***** válasza:
#31 teljesen normális reakció ez a barátnődtől. Általában így érzi magát az elhagyott fél. Sebzett, sértett, összetört, elveszett alóla a talaj, lebeg a semmiben. Csak az országot akarja elhagyni? A legtöbben a világból szeretnének kifutni. Az elhagyott fél úgy érzi, képtelen tovább élni. Rosszullétei lehetnek. Heves szívverés, izzadás, légszomj, mellkasi nyomás, ájulás. Ez mind benne van a pakliban. Majd megtudod, ha egyszer Téged raknak ki. Mindenesetre ne maradjatok barátok, mert az csak megnehezíti az egészet. Szakíts meg vele minden kapcsolatot.
2017. szept. 27. 23:02
 33/60 anonim ***** válasza:
100%
Hulye kerdes mert te magad mondod ki a valaszt. Aki menni akar az menni fog. Aki nem, az azt csinalja amit te. Ebbol lesznek a harom honap mulva megbantam mindent, probaljuk meg ujra kapcsolatok. Lehet inkabb beszelgetni kellene egy szakitas elott... 3 2 1 indulhat a lepontozas
2017. okt. 2. 08:45
 34/60 A kérdező kommentje:

Igen igen, ettől félek, hogy mi van ha hónapok után megbánom dolog lesz.

Amúgy azóta sincs fejlemény. Kb "fegyverszünet" szintjén még élünk egymás mellett, (nem tud sehova se elmenni, messze lakik innen, és az én lakásom ez is nagy baj, az iskola ideköti). Mikor együtt vagyunk jól el vagyunk mint a barátok most is.

Ultra fos egy helyzet, gyakorlatilag gyűlölöm a saját létezésem, nem bírom azt se, hogy neki ártsak mert annyit siránkozott hogy ő neki világvége van. Kb burkoltan gyilkolja a lelkem, hogy én őt megölöm. De nem tudom mi a francot csinálnék, nincs rajtam újra beléd szeretek kapcsoló. De abba érzelmileg beleszakadtam mikor pakolni láttam őt sírva, hát még ha elhozom számára a végítéletet de össze zuhannék bele. (Ha valakit kicsit megbántok attól napokig szorongok)

2017. okt. 2. 14:44
 35/60 anonim ***** válasza:

És az nem lehet, hogy nem is a kapcsolattal van bajod, hanem a saját életeddel amit a kapcsolatodon keresztül próbálsz közölni a világgal?

Depresszió, szorongás, sz@r munkahely, unalmas élet, sz@r család..stb

2017. okt. 2. 16:45
 36/60 anonim ***** válasza:
De akkor hova kezdett el pakolni, ha nincs hova mennie? Valami óriási színjáték ez az egész. Ha nem szereted, rakd ki. Felnőtt nő, meg fogja oldani, ha rá lesz kényszerülve. Ha meg szereted, tegyétek rendbe a kapcsolatot. De döntsd el végre, mert ez a helyzet mindkettőtöket kicsinál.
2017. okt. 2. 17:00
 37/60 A kérdező kommentje:

Hát hirtelen el akart menni, azt hitte kiraktam.

Szeretem én, de nem lenne olyan hónapokig vágyakoztam másra csak a szeretet miatt maradtam vele. Nem szeretném megcsalni, de egyszerűen nem vágyom rá. Ebbe halok bele. Szerettem, de tudom, hogy nekem szenvedek lenne a kapcsolat hosszú távon. Úgy hogy nulla vonzalom és vágy és továbbra is csak lelki társ.

2017. okt. 2. 19:58
 38/60 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá de újra szexuális vonzalmat kialakítani lehet e. Igazából a jellemébe szerettem bele de halálosan, és mondjátok hogy mekkora fkalap vagyok de évek óta ábrándoztam, hogy szép nőkkel vagyok együtt, hogy milyen jó lenne stb.
2017. okt. 2. 20:10
 39/60 A kérdező kommentje:
De végig hűséges voltam hozzá, de attól még vágyom más kapcsolatra. :( MI van ha fél, 1, 5, 10 év múlva csalom meg. Az se jobb. És ettől félek. Bunkóság ezt mondani de kinézeten drasztikusan nehéz változtatni.
2017. okt. 2. 20:12
 40/60 anonim ***** válasza:
Akárhogy is döntesz, Neked kell érte vállalni a felelősséget. Ez, amit most csinálsz a lánnyal a lehető legszemetebb húzás. Hagyod, hogy reménykedjen, simogatja az egódat, hogy teper érted, de igazából nem kell neked. Ennél az is jobb, ha kirakod az utcára. Akkor talán kiábrándul belőled.
2017. okt. 2. 23:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!