Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi lesz ennek a vége? Úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ennek a vége? Úgy érzem még semmi sincs lezárva.

Figyelt kérdés
Elég hosszú a történetem de megpróbálom röviden összefoglalni. 5 és fél évig voltam együtt a párommal, februárban megvolt az eljegyzés is. Majd kb 2 hónappal ezelőtt szakított velem mondván, hogy ő még szórakozni akar, meg szabadságot akar még de tudja, hogy én vagyok neki az igazi de most szüksége van egy kis időre. Hát később megtudtam, hogy megcsalt a kolléganőjével, csak csók volt. A csók idején még együtt voltunk, másnap szakított velem. 1 hónapig még együtt laktunk mert próbáltuk megoldani de nem nagyon sikerült, ő folyton eljárt esténként otthonról bulizni és szerintem a nővel is találkozott. 1 hónapja költöztem el tőle és akkor egyből összejött ezzel a kolléganőjével. Elmondta nekem, hogy mennyire szereti őt mert ő nem mondja meg neki, hogy mit csináljon, akkor megy el bárhova amikor akar stb stb. Tehát élvezi, hogy azt csinál amit akar és nincs kinek megfelelnie. Már együtt vannak 1 hónapja azóta ugye, hogy elköltöztem. De mikor 3 hete utoljára találkoztunk a szemembe nézett és azt mondta, hogy tudja, hogy én vagyok neki az igazi csak most el lett rontva ez az egész. És pár barátnő meg barát után egymásra fogunk találni. Meg akart csókolni de nem tette mondván, hogy nem csalja meg az új barátnőjét. Egyszerűen nevetséges ez az egész. És azt mondta nem akar velem találkozni mert fél, hogy újra és újra akarna engem ha meglát. De szerintem ha pár hónap múlva találkozunk akkor is akarni fog ez nem ilyen egyszerű. Úgy érzem belemenekült ebbe a kapcsolatba, hogy elfelejtsen engem és a múltunkat. És nagyon furcsa ez a hirtelen boldogsága ezzel a nővel, felszínesnek tűnik az egész mindenki szerint. Az újdonság varázsa. Láttam rajta mikor együtt voltunk, hogy szenved és kb bemagyarázza magának, hogy ezt a csajt akarja. 2 hete beszéltünk utoljára, felhívott telefonon megkérdezte, hogy vagyok, azóta nem keresett. Úgy érzem még nincs lezárva teljesen ez az egész. Hogy még van jövőnk, talán nem együtt de barátokként vagy nem tudom. Annyi mindenen mentünk keresztül. Tudom, hogy én most nem kereshetem mert magának kell rájönnie, hogy mekkora hülye volt. Megpróbálom elengedni, és már egyre kevesebbet gondolok rá. Már nem sírok miatta vagy ilyesmi de nyílván hiányzik és szerintem én is neki valószínüleg ezért nem keres. Ja és mikor utoljára beszéltünk akkor azt mondta, hogy minden rendben lesz csak adjak neki egy kis időt. Kérdeztem, hogy mi lesz rendben? És azt mondta, hogy hagyjam most kicsit élni az életét, rendezni a dolgait aztán ki tudja mit hoz a jövő. De ez kicsit olyan mintha nekem várni kellene rá, pedig nem fogok. Sosem kért ilyet csak kicsit úgy hangzik. Szerintem maga sem tudja mi játszódik le benne és inkább belemenekül ebbe az új kapcsolatba, hogy segítsen neki elfelejteni a kapcsolatunkat. Nektek mi a véleményetek?

2017. aug. 21. 13:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy igazatoo van. És eszem ágában sem fogadnám vissza ha vissza akarna jönni. Nem fogok rá várni. Csak furcsa ez az egész. Egyébként már több mint 2 hete nem beszéltünk. Nem keresett az utolsó telefonhívása óta. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem szereti azt a nőt még ha ő annyira azt is mondja mert hirtelen nem lehet valaki ennyire boldog. Csak egy hirtelen fellángolás meg az újdonság varázsa. Csak néha úgy érzem bárcsak visszakönyörögné magát, hogy én is jól belerúghassak egyet. De igazából nem vagyok olyan mint ő. Próbáltam ismerkedni is de nem vagyok még készen egy új kapcsolatra, egyszerűen folyton azt veszem észre, hogy nem akarom, hogy más érjen hozzám. Idővel ez remélem elmúlik. Csak nagyon fáj, hogy ő talán már egyáltalán nem szeret. És nem is érdeklem pedig ő nem volt ilyen. Soha nem csinált ilyeneket.
2017. aug. 21. 17:34
 12/23 anonim ***** válasza:
Mert akkor meg nem lattad ezt az oldalat,most megismerted!ez is ő!lehet h nem szeriti azt a not de hogy teged nem szeret az biztos!
2017. aug. 21. 19:09
 13/23 anonim ***** válasza:

Akkor tisztázzunk valamit:

Ilyen nincs. Nyugi, a volt párod kizárt, hogy át tudja cipelni a veled volt kapcsolatát az új nőbe. Vissza fog jönni ha kitombolta magát. A többi meg rajtad múlik utána...

Amúgy elég szar helyzet ez, sajnálom őszintén. Hasonlón megyek át én is, bár ez nem is lényeges infó most.

2017. aug. 21. 21:45
 14/23 anonim ***** válasza:
Oh. Remelem tenyleg nem fogod visszafogadni .
2017. aug. 21. 22:56
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem tervezem visszafogadni. Ha tényleg vissza akarna jönni nagyon sokat kellene tepernie. Köszi mindenkinek a segítséget. Ha nem is akarna visszajönni remélem észhez tér és egyszer igazán bocsánatot tud majd kérni ezekért a dolgokért.
2017. aug. 22. 09:22
 16/23 anonim ***** válasza:

Ne is fogadd vissza, ennek a kapcsolatnak már annyi. Amúgy meg lehet ilyen hamar boldognak lenni. Én is az voltam annak idején mikor kiléptem a 3 éves kapcsolatomból, és újat kezdtem mással. De lehet, hogy ő nem felhőtlen boldog, és az sem biztos, hogy annyira szereti azt a lányt, de téged sem szeret. Még kötik hozzád az emlékek és a megszokás, de már nem szeret, azért érezte már tehernek és lépett ki belőle.

Neked az lenne a legjobb ha többet nem beszélnétek, így hamarább túl lennél rajta.

2017. aug. 22. 10:23
 17/23 A kérdező kommentje:
El kell engednem tudom. De ő szerintem sosem fog elém állni és bocsánatot kérni mert amilyen ember most lett belőle túl büszke egy ilyen lépéshez. Azt élvezi most, hogy ez a nő nem mondja neki meg, hogy mit csináljon mert nem érdekli, hogy mikor megy haza, hova megy, kivel megy. És az exem szerint ez a törődés... Én pedig mindig szóltam neki, hogy szerintem ne maradjon sokáig mert másnap megy dolgozni. Lehet, hogy kicsit vissza tartottam de csak azért, hogy ne legyen hulla fáradt a munkában. Sosem mondta azt neki, hogy ne menjen el csak emlékeztettem arra, hogy lehet ez nem olyan jó ötlet. Hát ez a nő meg nem teszi mert magasról szarik rá, hogy a jövőben ennek milyen következményei lehetnek. És hát az exem szerint most ez a jó.
2017. aug. 23. 11:26
 18/23 anonim ***** válasza:
Igen, ezt megmondta ő is, hogy szabadságra van szüksége, élni akar. Ez van. Ne várj a bocsánatára, ha amúgy sem akarnád vissza fogadni, akkor minek? Mert jól esne az önérzetednek? Utána se éreznéd jobban magad, csak piszkálna a tudat hogy lehet mégis meg kéne próbálni újra. Pedig felmelegítve csak a töltött káposzta jó, mint szokták mondani. A felmelegített kapcsolatok nagyon ritkán működő képesek. Szóval nem érdemes foglalkoznod vele, szétváltak útjaitok.
2017. aug. 23. 11:46
 19/23 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem vele. Lényeg: Hosszú távra tervez a csajjal. Közömbös vagyok számára. Kiöltem belől minden szeretetet. Megbánta az utolsó 1 évünket. Nem akar semmilyen kapcsolatot velem. Később talán le tudunk ülni beszélni. Halálosan szerelmes és boldog és hosszú távra terveznek, ezt többször is elmondta. Nem tud bízni abban, hogy változtam, változok. Nem akar velem beszélni, hogy ne legyen gond a jelenlegi kapcsolatában. Nem hiányzom neki kicsit sem. Na hát ezek érdekes dolgok azért. Két hete még nem ezt mondta... Össze vissza beszél. De rendben van, én eddig se kerestem eztán sem fogom. Isten nem ver bottal... én megkaptam a magamét az élettől, majd ő is meg fogja kapni.
2017. aug. 25. 20:27
 20/23 anonim ***** válasza:

Én írtam is korábban, hogy tekitsd lezártnak, mert az csak humbug amiket összehordott, de azt nem.gondoltam volna, hogy ilyen ősbunkó.

Most ő keresett meg, hogy ezeket elmondja? Vagy te kérdeztél rá? Ezt a "kiöltél belőlem minden szeretet" miért mondta? Sokat veszekedtél vele? Ennek van alapja?

Azt azért sosem fogom megérteni, hogy miért nem lehet méltó képpen lezárni egy kapcsolatot, pláne ha ilyen komoly volt, hogy eljegyzés meg stb, és miért kell szándékosan a másik lelkébe gázolni. Mert azt csinálta. Még ha így is van, ahogy utoljára állította, akkor is tartsa meg magának, ennyire felesleges őszintének lenni. De amúgy kétlem, hogy most is az lett volna. Ha valamit ennyire bizonygatni kell, annak már a fele sem igaz. Amúgy is csak azt bizonyította, hogy mennyire nem lehet a szavára adni. Mindegy is már, örülj, hogy megszabadultál tőle, aztán a csaj vigye is a "főnyereményt".

2017. aug. 26. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!