Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amelyik kapcsolat nem lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik kapcsolat nem lett lezárva annak sosincs vége, mit gondoltok errol?

Figyelt kérdés

Szerintetek van igazság ebben az idézetben?

Ha nem zárja le valaki valakivel akkor az azért van mert még akar tőle valamit csak egy kis idő múlva?

2017. febr. 3. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik kapcsolatnak úgy lett vége, hogy nem zárták le, az nem volt kapcsolat. :)
2017. febr. 3. 19:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel. Nekem is van egy lezálatlan kapcsolatom.
2017. febr. 3. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Én ezt nem tudom elképzelni. Ha valakivel pl összeveszek és lelépek egy szó nélkül aztán nem beszélünk többet (mondjuk több mint egy hetet), azt már lezártnak tekinteném.
2017. febr. 3. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Érdekes gondolat. Nemrég olvastam, hogy a barátságok ilyenek. A barátságokat nem zárjuk le úgy, mint a párkapcsolatokat. Ott kimondják, hogy vége, szakítanak. De egy barátságban nincs szakítás, nincs olyan, hogy "szerintem ne barátkozzunk többet", csak eltávolodnak az emberek egymástól, és ez a lezáratlan dolog sok lelki galibát okoz, mert függőben marad egy kapcsolat, egy érzés.
2017. febr. 3. 19:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Én nem az olyan kapcsolatra gondolok ahol együtt van két ember.

Hanem arra mikor két ember akarja egymást beszélgetnek hogy mi lenne ha...Aztán van egy kis balhé és azt mondja hogy majd keres majd beszélünk és nem keres.

Ilyenkor mivan?

2017. febr. 3. 19:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Hülyeség.

Ha nem vagytok együtt, nem találkoztok, nem éltek párként, akkor vége van. Akár kimondtátok, akár nem.

Mivel a randizás kategóriájába tetted fel a kérdést, így még kapcsolatnak sem lehet nevezni a dolgot. Eltűnt, lelépett, rég elfelejtett.

2017. febr. 3. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Az van,amit leírtál,nem akar veled beszélni.
2017. febr. 3. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Már akkor meghal az egész,amikor a másik ellök magától és nem keres többé.Már akkor vége van,de aki szerelmes,nem akarja ezt észre venni.Hónapokig,évekig reménykedik,rágja magát a miérteken.Aztán kap az élettől egy akkora pofont,hogy megtanulja elengedni,amit el kell.Velem is megtörtént.
2017. febr. 3. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:

"Hanem arra mikor két ember akarja egymást beszélgetnek hogy mi lenne ha...Aztán van egy kis balhé és azt mondja hogy majd keres majd beszélünk és nem keres. "

Az van, hogy telibe vagy sz.arva. Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy emberek ennyire naivak..

Pedig különösen a férfiak is egyszerűek ilyen szempontból:

veled akar lenni= veled van és keres

nem akar veled lenni= nincs veled és nem igen keres

Volt alkalmam barátnőmnek is elmondani, amikor ilyen észbontó kérdéseket kérdezett annó, fél-1 éven belül sírva ríva rájött végül magától is, mert amúgy magától nem volt nyilvánvaló. Mindig meg tudta magyarázni, hogy " de ő fontos neki". Hát hogyne. :) Az élet is bizonyította, mennyire ( csak közben lelkileg csúszott szét)

N

2017. febr. 3. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!