Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytárssal járni? Vélemények? Szerintetek? Szabad vagy nem lesz jó vége?
Sziasztok!
Most leszek tizedikes. Egy osztályba megyek a barátnőmmel, aki egy fiúval jár (szintén osztálytársunk). Első pillanattól kezdve jóban vannak, nem csak egymással foglalkoznak, szerintem aranyosak, de vannak akik emiatt kigúnyolják őket és megjegyzéseket tesznek rájuk. Szerintetek? Milyen osztály társsal járni? Mit gondoltok a témáról?
Hú hát köszi a válaszokat.
(3. kommentelő neked különösen :D )
És úgy hogyha a suliban semmit sem csinálnak és sulin kívül járnak?
"hazi nyulra ..." azert ez es ilyenforman erre a helyzetre nem vonatkozik.
Hazinyul a megcsalasban letezik, tehat ha elmesz "vadaszni", akkor azt ne a kozvetlen kornyezetedben tedd (valojaban csak ugy a legnagyobb a lebukas veszelye).
Amugy pedig a kapcsolatban resztvevo egyenek habitusatol fugg, hogy tudnak-e tartos kapcsolatot kialakitani osztalytarssal, kollegaval, barati tarsasagbol, sportarsak kozul, tanfolyamrol ... stb. Szakitas is egyenfuggo, hogy ki es mikeppen reagalja le a dolgokat, vannak tanyerdobalgatok, de akadnak akar kesobbi baratsagra is kepesek.
Szerintem mindenki ott ismerkedik, ahol Amor nyila eltalaja es abban a pillanatban :)
Szerintem ha 2 ember kölcsönös vonzalmat érez egymás iránt, akkor hülyeség, ha csak azért nem jönnek össze, mert osztálytársak. A vonzódás miatt már egyébként is lehet furcsa, az eddigitől eltérő a mindennapi kapcsolatuk.
Nálunk vannak osztálypárok (pl én is ilyen kapcsolatban vagyok). Vannak a sülve-főve egymást nyalók (ez inkább felsőben, max gimi elején jellemző, és a környezet számára iszonyú idegesítő), vannak akik kb egymáshoz sem szólnak. Szerintem a kettő közti átmenet az ideális. Megölelni, reggel köszönésként megcsókolni a másikat, de napközben mi nem szoktunk nagyon (persze ha nagyon ránk jön akkor megpróbálunk félre vonulni és ott;))
Szóval szerintem megoldható. A szakítás nyilván nehezebb, főleg ha nem "kölcsönös megállapodás" alapján történt, hanem esetleg az egyik megcsalta a másikat vagy ilyesmi. De a max pár hét esetleges szenvedés szerintem megéri a kockázatot, ha látnak rá esélyt, hogy sokáig boldogok legyenek együtt.
srác megunja és dobja a csajt. énis így voltam. a csaj egy idő után megunja azt, hogy minden nap kicsit fullosabban nézzen ki, foglalkozzon magával stb. tehát úgy fog viselkedni, mintha nem lenne barátja és úgy menne suliba. egész nap velem foglalkozott és untam. én dobtam,mert már untam a csajt, és igénytelen volt egy idő után. szerencsére átmegy másik osztályba :d
szóval NEM
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!