Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki hasonlót élt már meg?
Figyelt kérdés
Iszonyat viharos távkapcsolatban voltam egy évig.Kismillió szakitás,de most végleg pontot tettünk közössen a végére.
Mégis szenvedek,nem tudok enni,aludni.Mindenről eszembe jut.
Ő már rég túl van rajtam szerintem.
Annyira vágynék rá hogy keressen,de az eszemre hallgatva akkor sem mondanék újból igent.
Túl leszek ezen?
2017. júl. 17. 21:34
1/10 anonim válasza:
Akkor minek vágysz rá hogy keressen? :D
3/10 anonim válasza:
2-3 hónap, és már le se fogod szarni.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi
Hát remélem,vicc hogy ennyire buta vagyok.
Annyit bántott,nem testileg.Lelkileg....
2017. júl. 17. 22:01
5/10 anonim válasza:
Ismerős a helyzet. Gondolj arra, hogy ő már rég túl van rajtad, továbblépett. Ha fontos lettél volna neki, veled marad, és nem bánt semmilyen módon. Csak eleinte lesz rossz, hogy nem része már az életednek. Pár hónap múlva máshogy látod majd a helyzetet.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. júl. 17. 22:49
7/10 anonim válasza:
El fog múlni, ebben biztos lehetsz. Voltam már én is nem egyszer hasonlóban és után csak mosolyogni tudok magamon, hogy hogyan függhettem a saját illúziómtól ennyire. Dont pánik. Kitartás haver :)
9/10 anonim válasza:
"Ennyi lelki roncsot.."
A válaszíró 18%-ban hasznos válaszokat ad
És megjött az összetörhetetlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!