Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtek, majd eltűnik szó nélkül. Ti csináltatok ilyet vagy veled csináltak hasonlót? Szerintetek miért van ez?
Igazából nemtől függetlenül teszem fel a kérdést, mert mindkét félről tapasztalni ilyesmit.
Nem a netes ismerkedésre gondolok, hanem mondjuk élőben ismerkedtek meg, elérhetőséget cseréltek, pár napig megy a beszélgetés, esetleg 1-2 hétig, nyilvánvaló, hogy szimpatizáltok a másikkal, tehát belsőre is oké minden. Aztán mintha elvágták volna, nem jelentkezik, távolságtartó lesz, keveset ír...
Veletek volt már ilyen, mikor kb teljesen biztosak voltatok abban, hogy lesz belőle valami és bumm, megszakadt a dolog váratlanul? Vagy ti csinaltatok ilyet? Mi lehet vajon ennek az oka?
Egyszer megtörtént velem. Összejött egy másik hölgyeménnyel közben. De fura, évek óta nem jutott eszembe.
Később jóban lettünk, egy társaságba. Azóta sem tudja, miért alakult így, nem volt jó választás. Sztem egyszerűen csak nem én voltam az számára. De örülök, hogy az életem része maradt vmilyen szinten.
Én netes ismeretségnél jártam így.
Akkor sem voltam híve, de vele megpróbáltam, hátha. Megvolt a képcsere, még utána is napi szinten keresett, órákat leveleztünk, aztán egyszer csak eltűnt. Még egyszer írtam neki, de nem reagált.
Gondolom több nőnek is írogatott egyszerre, és talált olyat, aki jobban megfogta. :-/ sajnáltam, a valódi okot csak találgathatnak.
Na, azóta hagyom a netes dolgokat.. ;-)
N
Volt ilyen, és én tettem.
Igazából egy korábbi, nagyon hosszú kapcsolat után voltam három hónappal, tehát még nem akartam fejest ugrani egy másik kapcsolatba.
Megismerkedtem egy lánnyal, tudta hogy mi a helyzet. Egy ideig jól éreztem magam vele, de aztán túl sok lett a nyomulása, nem értette meg hogy nekem még nem megy komolyabb szinten. Nekem eszem ágába nem jutott akár lefeküdni vele, ő meg már gyerek-témát pedzegetett.
Nem fogta hogy nekem nem megy, hát eltűntem az életéből. A telefont kinyomtam, üzeneteire nem válaszoltam.
Csúnya dolog tudom, de nem bánom egyáltalán.
Még most is kiráz a hideg ha visszagondolok a nyomulására.
Még ma sem lennék képes erre a teempóra, pedig már több mint egy éve egyedül vagyok.
41f
Velem már kétszer játszották el ezt. Az okokat a mai napig nem ismerem, pedig kíváncsi lennék rá, hátha tanulnék belőle a jövőre nézve...
38N
Persze volt ilyen, de netes ismerkedésnél. Legtöbbször egyszerűen valamelyik fél meggondolja magàt de nem meri megmondani. Ezért nem a netes ismerkedès a hibàs. Személyesnél is ugyanúgy felszívódhat az ember.
Az egyik esetben arról volt szó, hogy az első randi utàn amin csak ismerkedtünk, kijelentette netes beszélgetès közben, hogy mi a 2. randin szexelni fogunk. Èn írtam neki hogy ez nem így működik, hogy ezt ő eldönti. Ezek utàn tovàbbra is azt írogatta hogy legközelebb szex lesz. Ekkor ugyan megírtam neki, hogy hagyjuk az egèszet, nem akarok vele semmit, se beszélni sem talàlkozni de nem fogta fel. Letiltottam de akkor hívogatott, kinyomtam, smsre nem vàlaszoltam. 1 hónap utàn szerencsére megunta.
A màsik esetnél először a pasi tűnt el több napos beszélgetés utàn. Nem írt vissza stb. Egyszer elkaptam és ràkérdeztem mi van. Kiderült hogy összejött valami csajjal. 3 hétre rà dobta mert mindenàron talàlkozni akart velem. Belementem, de nem jött el, telefonra nem reagàlt. Neten viszont megkeresett. Azzal a kifogàssal jött hogy nem volt senki aki kocsival bevitte volna a vàrosba ezért nem jött el a telefonjàt meg nem hallotta.... ekkor màr kész tervem volt. Új randit kért és belementem. Csakhogy erre a talàlkàra én nem mentem el. Utólag csak annyit írtam neki mikor felhàborodottan keresett hogy mostmàr tudja milyen érzés..... és ne keressen többet. Pàrszor még próbàlkozott de màr nem kommunikàltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!