Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Szeretném kérni azon emberek véleményét, akik már éltek át hasonlót. Miért csinálja ezt, és mit akar?
Üdv!,
megint én!
Mi a teendő ilyenkor?, mert én úgy érzem, totál magamba roskadok, teljesen össze zavart megint.
Az előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Azt hittem, hogy kedden végleg lezárjuk. Fordult a kocka.
Elmondta, hogy ő csak 'szünetet' akar. Azért csinálta ezt, hogy megváltozzam, mert szép szóval nem ment. Folytatta, hogy ő engem akar, de gondolkodnia kell, így augusztusban legyünk szabadok, és szeptemberben megkeres! 50-50%. Nem tudom, hogy gondolja, hogy Rá fogok várni? Csak idegelem magam emiatt, hogy mi lesz? Este beszélgettünk, kérdeztem, van-e már valakije. Mondta, hogy nem vágyik másra. Akkor mégis mi a fenének van ez a herce hurca?.. Teljesen összezavart!.. :(
Én nem tudom, hogy ő ezt hogy gondolja. Legyek mással, aztán ha 1 hónap alatt mélyebb érzelmeket fűznék hozzá, ő meg betoppan egy hónap múlva, és azt mondja szeret, szaladjak vissza hozzá?.. Hogy felejtsem el így, ha szeptemberben azt mondja 'nem akarja folytatni'..és hogy közeledjek egy másik emberhez, ha lehet, hogy 'akar még' ? Miért ilyen nehéz logikájúak a férfiak?.. Én egyszerűen nem tudom feldolgozni! :(
Egyet nem értek...
"Legyek mással, aztán ha 1 hónap alatt mélyebb érzelmeket fűznék hozzá, ő meg betoppan egy hónap múlva, és azt mondja szeret, szaladjak vissza hozzá?"
Neked is van valakid? Vagy most úgy gondolod, hogy holnap már lesz is más és egy hónap alatt belehabarodsz?? Mert ha annyira szeretnéd, mint amennyire itt hisztizel, akkor valószínűleg egy hónap alatt nem pasiznál be....vagy ha igen akkor nincs miről beszélni.....
3 év után persze, hogy hiányzol neki...amúgy ha annyira rossz lenne neki a másik lánnyal, akkor nem vele lenne. Ugyanebben a cipőben járok mint te...
Egyet tudok mondani. Nem véletlen nem jó tanács "kutyaharapást szőrével" ebben a helyzetben. Bár másnaposságra lehet, hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!