Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van bármilyen valós (! ) kapcsolata muszlim vallású, tunéziai férfival - akár párkapcsolat, akár baráti kapcsolat, akár csak ismerős ismerőse, de valós képe van róla -, az kérem, írja meg nekem a saját véleményét erről az arab ismerőséről! ?
Hm, én leirom hogy miben volt tapasztalatom egy arab férfival:
Neten megismerkedtünk, 2hét után találkoztunk, már elsö találkozó végefelé kézfogás. Szóval nagyon is bejött, a karaktere, meg jól nézett ki, a zöld szemével, szép fogak vagyis mosoly.
2.találkozón már a tenyeremet csókolgatta a buszon, vagy akárhol. Ugygondoltam: "Melyik férfi csinál már ilyet ugy mindenki szeme láttára? :D".
3.talin olyan volt, hogy a nyakamat csókolgatta, mondván hogy "ez semmi komoly,csak nyakra csók", aznap még fel is hozta az eljegyzési témát, hogy 2-3hét múlva eljegyezne ha szeretném, mondván: "miért szalasztjuk el az idöt,mire várunk?!". A gondolat, hogy el lennék jegyezve, nagyon bejött, de hogy egy még talán ismeretlen férfival, az eléggé megilyesztett, persze ö megértö volt velem, elfogadta hogy korainak találtam. A csókkal várt 2hétig(kapcsolatunk végéig). 3.talitól kezdve totál rámenös volt,összehasonlitott más lányokkal, vagyis: "másik csajoknak ez meg az biztos tetszene, neked miért nem tetszik?!", de a külvilág csak egy édes kedves jóképü férfinek látja öt. A karaktere számomra tökéletes volt! Mindennap legalább 50x leirta hogy mennyire hiányzom neki meg stb. Találkozókkor is fogta a kezem, s nézett egész idö alatt. Ám a utolsó találkozón csalódtam! Ott nem beszéltünk sokat, a szeme megtelt könyekkel, s mondta hogy sirni volna kedve, de nem teszi. Ugy bucsuzkodtunk el egy mosollyal hogy: "Vigyázz magadra!". Majd pár hétre rá irt nekem sms-t hogy én vagyok mindenért a hibás.Hát igen, ez volt Ö valójában :D
X-Nokia-Ipaddress: 46.220.50.202
BÁR ez nem azt jelenti, hogy a "te arabod" is ilyen ;)
Csak gondoltam leirom, hogy én mit tapasztaltam egy arab férfival.
18/L
Tunézia arab viszonylatban nyitottabb ország, ahol Marokkóhoz hasonlóan kevésbé veszik komolyan a vallást. De még a náluk sokkal nyitottabb arab keresztények (pl. káld katolikusok, szír ortodox keresztények) is sokkal "tradicionálisabb" módon gondolkodnak arról, hogy hol az asszony helye a családban.
Az arab férfi amikor udvarol, elhalmoz mindennel, természetesnek veszi hogy az ő feladata egyedül a család megélhetésének biztosítása. A nyitottabbak engedik a nőt dolgozni, természetesnek veszik, hogy a nő fizetését saját magára költi, a nőnek viszonylag nagy szabadságot adnak abban, hogy az otthon csinosításában az akaratuk érvényesüljön. Lehet hogy a tenyerükön hordoznak, de az elképzelhetetlen náluk, hogy a nőnek szabad akarata legyen.
Ha az alárendelt szerepet hajlandó vagy elfogadni, akkor nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!