Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már egy lánnyal valamilyen kapcsolatod (párkapcsolat, vagy részetekről barátságból átalakuló szorosabb kapcsolat) amely hirtelen negativ irányt vett, és ma sem érted?
Volt már egy lánnyal valamilyen kapcsolatod (párkapcsolat, vagy részetekről barátságból átalakuló szorosabb kapcsolat) amely hirtelen negativ irányt vett, és ma sem érted?
Pl. egy idő után amikor közeledni akartál hozzá, mindig elküldött valami false indokkal.
Vagy hogy elkezdett alakulni valami, te az életedet is rátetted volna, már nagyon biztos voltál benne hogy sikerülni fog, hisz ő is úgy adta a jeleket... és akkor mégsem?
Vagy hogy valamiért az aranyos, kedves lányból hirtelen goromba és érzéketlen lány lett?
nekem már volt hogy úgy tűnt egy csajnál hogy minden klappol, aztán egyszer csak kaptam tőle egy e-mailt, hogy sajnálja meg minden,de a régebbi csalódásai miatt nem tud megbízni egyelőre senkiben,stb.
Szerencsére azóta már jobban alakultak a dolgok egy másik csajjal,akivel már másfél éve együtt vagyok, és tök jó minden.
25/F
leirom az enyémet: nálam az volt, hogy igaz barátja volt, de közelebb kerültem. Szünetekben együtt vásároltunk be, a többiek is éreztek már valamit... iwiwen is ő keresett... aztán mikor szakitott, egy randit sikerült összehozni. 4 óráig voltunk, jól éreztük magunkat, nem volt csend, valahol táncol oda is hivott, csak én anyagilag nem engedhetem meg...
aztán mikor kerestem volna másodjára a randit, akkor jött az, hogy nem ér rá, dolgozik, illetve ingerültebben is reagált a leveleimre. Most meg hogy elmondtam, hogy kicsit többet szeretnék nem válaszol... :'(
nah kb. ilyenekre gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!