Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van bármilyen valós (! ) kapcsolata muszlim vallású, tunéziai férfival - akár párkapcsolat, akár baráti kapcsolat, akár csak ismerős ismerőse, de valós képe van róla -, az kérem, írja meg nekem a saját véleményét erről az arab ismerőséről! ?
én 38éves vagyok,lassan 2 honapja szakitottam a parommal,de nem ez a lényeg.
háziápolòkent dolgozom pesten.
talan aki pesti,az tudja,h pesten a nevezetesebb helyeken,vannak ezek a turista csalogatò fiatalo,akik a cég turista buszaira-vàrosnézésre probâljak csabutani az embereket/turistakat.
nos..en pont az egyik ilyen terre jarok egy nenihez,es ott dolgozok,tobb fiatal közt ez a tunéziai arab fiu is.
egy honapja elkezdett nezni....ha mentem le az aluljaroba akkor ott àllt a lepcső tetejen,sziszegett,fügyült utànam....stb.
mindig elhessegettem a gondolatot,h ez a jò pasi ràm van àllva....megjegyzem,tényleg piszok jòl néz ki a sràc.
én sem tartom rosszul magam....de n ez a lényeg.
egy idő utan ha meglatott,h megyek fel a lépcsőn,utanam rohan,de én mindig gyorsabb voltam.
izgatta a pasi a fantàziàmat,de valamiért feltem is tőle.
a napokban sajnos eltudott csipni....es nagyon édesen a kezembe nyomta a telojat,h irjam be a szamom.
olyan hihetetlen sarmja volt a pasinak,h megadtam neki a szamom.
es onnet elszabadult a pokol....első nap csak felhivott,probalt valami szorajozo helyre elcsalni,de n mentem.beszeltem a fiurol a barataimnak,akik nagyon kemenyen ova intettek tőle.
masnap ismet kikerultem,be es ki is a hazbol.aznap 78x hivott,de mindig kinyomtam,mert tenyleg nagyon rossz velemennyel voltak a barataim a pesten lévő tunéziai arabokrol.
harmadna,a hâzba a nénihez gond nélkül bejutottem,de kifelé n voltam ilyen szerencses.lerohantam az aluljaroba,kotorasztam a metrohoz a berletemet,mikor egyszer csak ele ugrott,majdnem neki mentem.gyengeden felre huzott és megkerdezte,h mi a baj,miert kerulom,miert nyomom ki a telefont...stb.
mondtam neki,h hagyjuk ezt,felejtse el a szamom,fiatal ő nekem,stb.
es különben is mennem kell.
könyörgött,h beszéljük meg,mert neki igy nagyon rossz,h ezt csinalom vele.és kert tő ma estére egy talàlkozot.n ertem mit akar tőlem,kilenc évvel idősebb vagyok nàla....szoval n tiszta a dolog.vàllaltam a ma esti randit,de öszinte vagyok,meg kell tudnom mit akar,miett fut utanam...stb.de én n akarok tőle semmit.csak azert megyek el a talâlkozora,h leepitsem,mert n akarok rettegve menni dolgozni.közben persze n tagadom,tetszik a pasi,de n akarok bele menni egy arab pasival semmibe.
Tuneziaba a nok dukni jarnak.
A tema nagyon regi, de hozzaszolok. Pakisztani muszlim baratom van, ok inkabb indiainak szamitanak, mintsem arabnak. Nem ramenos, tud cekcelni. 2 honapig beszelgettunk interneten mire talalkoztunk Londonban. Mar az elso nap lefekudtem vele, pedig o sem igy tervezte. 2,5 het utan hazajottem a repjegyet es mindent o fizette. Egy honap elteltevel visszajottem. Ez volt 2 honapja. Amiben mas.... az otthoni parkapcsolataimban a pasik mindent elmondtak, egyutt hoztuk meg a donteseket, meg azt is egyutt dontottuk el, hogy melyik asvanyvizet vegyuk meg a hipermarketben. A parom jobbara egydul dont, de nem azert mert kukifej, hanem mert igy nevelkedett. Nem panaszkodik, nem sajnaltatja magat es nem latja szivesen az en penzem. Tegnap ota vitatom vele, hogy utoljara dontott egyedul, ezen dolgozunk most. Masreszt a tenyeren hordoz. 23/N
és sajnos igen, rengeteg nő megy tunéziába a szexért ....saját szememmel láttam, fiatal fiúk, tőlük jóval idősebb nőkkel is leállnak ....gyomorforgató...jóképű fiatal srácok tömkelege ...pénzért. a nőkkel tartatják ki magukat. és igen, psziszegnek, kezet csókolgatnak, forrók, és sármosak...egy perc alatt megszédítenek...
ebből élnek, a szexturizmusból, olyan kedvesek , lehengerlőek, hogy te vagy a legboldogabb nő a világon, hogy a pasi 100 szor hív egy nap, 100 üzenetet küld hogy te vagy a mindene ....iszonyatos arcul csapás a vége...de sajnos a legtöbb nő nem veszi észre azt hiszi az övé a kivétel, ezt amiga szindrómának hívjak a németek.most a kelet európai nők a cél,mert nyugaton már kijátszották a kártyájukat , a legtöbb francia, német,angol nő nem áll le velük...de a kelet európaiak még nem hallottak erről vagy nincs elég infójuk. ha az ember angol oldalakon nézelődik ....fekete fehéren ott van minden. ezek nem dolgoznak,egész nap kávézó...naná hogy ráér egész nap telefonálni, ha dolgoznak a legtöbb hotelben ahol turistákra vadásznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!