Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Itt vagyok a Honvéd Kórházban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt vagyok a Honvéd Kórházban a sürgősségin, és most hívott a barátom hogy köztünk vége, blabla. Nem mondtam meg neki, hol vagyok. Szerintetek jól tettem? Vagy hadd bántsa, mondtam volna meg?

Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 00:51
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
És szeretnéd, ha sajnálatból veled maradna?
2017. aug. 4. 00:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor megmondtam volna.
2017. aug. 4. 01:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért vagy a sürgősségin?
2017. aug. 4. 01:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Most szerinted azért nem fog szakítani valaki, mert baleset ért? Hol az összefüggés?
2017. aug. 4. 01:37
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Voltam hasonló helyzetben.

Ha azért nem mondtad el neki, mert igazából mindegy, már úgysem tartozik rá, akkor nagyon jól tetted. Mitől változott volna a dolog, ha most a baleset miatt gyorsan visszaszívja, pár hétig eljátssza az aggódó barátot, aztán előbb utóbb úgyis lelép, hisz nem véletlen mondta most sem, hogy vége.

Ha azért tetted, hogy egy megfelelő pillanatban ezt majd fegyverként tálald használd ellene, hogy az orra alá dörgölhesd, az egy kicsinyes, gyerekes bosszú (tudom, 40 éves emberek is csinálnak ilyet, de attól még az).

2017. aug. 4. 05:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nincs jelentősége. Az a köcsög aki telon szakít hadd ne tudjon már rólad semmit
2017. aug. 4. 06:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jol tetted, hogy nem mondtad meg. Ugyis mindegy a dolgok szempontjabol, es mar semmi koze hozza.

Azert mondjuk kozolhette volna szemelyesen a dolgot...

Jobbulast!!

2017. aug. 4. 07:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Én viszont megmondanám neki.

Nem nem azért mert fegyverként hasznalnám ,nem azért mert ettől bármi is változna.

Egyszerűen csak szerintem nem baj ha tud róla ,és ha eddig együtt voltatok miért ne tudhatná.

Amúgy meg telefonon szakítani elég szemétség.

2017. aug. 4. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!