Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ennek sosem lesz vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek sosem lesz vége?

Figyelt kérdés

...a sírást..két hónapja szakítottunk - elég durván kioktat, letiltogat több kisebb vita után..- ; nem tudom elérni sem senkit nem enged be megrázta anyja halála egyéb munkahelyi problémák ill.barátaival megy az éjszakába rendszeresen ami hajnalig tart..ezért is ment tönkre minden ami amúgy harmonikus volt-; ...nem tudok továbblépni ha kettőt előre lépek hármat hátra...most itt tartok.. hogyan lehet ezt feloldani? A pszichológus is csak annyit segített hogy tisztázza pontosan mi fáj. Hát mi az hogy hiányzik..!!

Van egyáltalán megoldás..??? Akadt másik férfi aki udvarolgat de már kényszeresen kötődöm úgy fest.

:((

Köszönöm!

2017. júl. 3. 12:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Na figyi. Szakìtottatok. Letiltott téged. Nem tudod elérni. Durva veled. Mit csináljon még, hogy megértsd: NEM KÍVÁNCSI RÁD. Hagyd békén, engedd az útjára. Könnyebb lesz, ha beletörődsz, hogy nem kellesz már neki. Szép lassan meg fogsz nyugodni, és idővel új kapcsolatra is nyitott leszel.
2017. júl. 3. 12:42
 2/11 A kérdező kommentje:

...igen..jól mondod.., de mással is ez teszi saját öccsét sem engedi be pedig az övé a lakás!! legjobb barátjával is összeugrott kitörölte a számát 15 év után! A saját gyerekeivel is ilyen összetépi a papírost "szeretlek apa" én szedtem ki a szemétből:(((

Ez mi..? Ennyire utálatosnak sosem láttam épp az ellenkezője volt...! a munkahelyén meg mindenki a "szerelme"-már felhívta valamelyik pasija hogy velem! foglalkozzon inkább.. tök jól elvoltunk két éve a legelején...aztán kifarolt. Ezért-azért. aszongya pasikkal fog kezdeni inkább.. bakker... nem értem az egészet!

2017. júl. 3. 13:00
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen, ezek a lényeges infók kimaradtak..lehet hogy idegösszeomlása van én meg hagyjam ott na EZ az ami kiborít.

Most értettem meg..:( ! ill. érzem is..Köszi a választ.

2017. júl. 3. 13:12
 4/11 A kérdező kommentje:

Mondjuk nyilván az önfeláldozásnak is van határa..de neki voltak öngyi kísérletei. Folyton nézem a gyászjelentéseket:(

Nem tudom mi lenne a helyes hozzáállás ezen nem lehet átlépni csak úgy. Sajnos.

2017. júl. 3. 13:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezek olyan problémák, amiket neki kellene magában rendeznie. Sajnos te nem fogod tudni megjavítani a helyzetet, neki kéne kikecmeregnie ebből a gödörből, de jelenleg élvezi, hogy dagonyázhat benne.
2017. júl. 3. 13:20
 6/11 A kérdező kommentje:

Ugye?? :) Énszerintem is!! Tuti arra vár valaki megszánja!

/De ki??/...én is érzek ilyet..valamiért bűntudata van mondjuk alámtett húhhh de sokat ártott mostanában!!

Már a leveleit sem olvasom mondtam is neki ha akar valamit hívjon... Köszi neked is!!

2017. júl. 3. 13:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Én már fél éve élek így + mindennapos sírógörcs. Ez van, bele kell törődnöd,hogy most egy darabig így kell élned az életed,majd ha hozzászoksz javulni fog.

Sok sikert!

2017. júl. 3. 14:09
 8/11 A kérdező kommentje:
...de én harcos típus vagyok az utolsó csepp véremig harcolok minden téren, képtelen vagyok! Annyi mást kéne csinálnom mellette és olyan vagyok mint egy zombi!!
2017. júl. 3. 14:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is ilyen mazochista vagyok, csakazértis küzdök, csak ezzel az a baj, hogy előbb-utóbb eljutsz egy olyan idegállapotba, hogy tönkremész benne és iszonyat károkat okozol. Egy életed vagy, egy egészséged, megéri, hogy feláldozza az ember egy ilyen "társért"? Aki az önsajnálatban "élevzkedik"? Majd ha megunja, kikecmereg a gödörből és majd jól elcsodálkozik, hogy mindenki hogy eltávolodott tőle... csak már késő lesz.
2017. júl. 3. 15:04
 10/11 A kérdező kommentje:

Tökéletesen igazad van! Luxus rinyálni.:(

Köszi.

2017. júl. 3. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!