Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek sosem lesz vége?
...a sírást..két hónapja szakítottunk - elég durván kioktat, letiltogat több kisebb vita után..- ; nem tudom elérni sem senkit nem enged be megrázta anyja halála egyéb munkahelyi problémák ill.barátaival megy az éjszakába rendszeresen ami hajnalig tart..ezért is ment tönkre minden ami amúgy harmonikus volt-; ...nem tudok továbblépni ha kettőt előre lépek hármat hátra...most itt tartok.. hogyan lehet ezt feloldani? A pszichológus is csak annyit segített hogy tisztázza pontosan mi fáj. Hát mi az hogy hiányzik..!!
Van egyáltalán megoldás..??? Akadt másik férfi aki udvarolgat de már kényszeresen kötődöm úgy fest.
:((
Köszönöm!
...igen..jól mondod.., de mással is ez teszi saját öccsét sem engedi be pedig az övé a lakás!! legjobb barátjával is összeugrott kitörölte a számát 15 év után! A saját gyerekeivel is ilyen összetépi a papírost "szeretlek apa" én szedtem ki a szemétből:(((
Ez mi..? Ennyire utálatosnak sosem láttam épp az ellenkezője volt...! a munkahelyén meg mindenki a "szerelme"-már felhívta valamelyik pasija hogy velem! foglalkozzon inkább.. tök jól elvoltunk két éve a legelején...aztán kifarolt. Ezért-azért. aszongya pasikkal fog kezdeni inkább.. bakker... nem értem az egészet!
Igen, ezek a lényeges infók kimaradtak..lehet hogy idegösszeomlása van én meg hagyjam ott na EZ az ami kiborít.
Most értettem meg..:( ! ill. érzem is..Köszi a választ.
Mondjuk nyilván az önfeláldozásnak is van határa..de neki voltak öngyi kísérletei. Folyton nézem a gyászjelentéseket:(
Nem tudom mi lenne a helyes hozzáállás ezen nem lehet átlépni csak úgy. Sajnos.
Ugye?? :) Énszerintem is!! Tuti arra vár valaki megszánja!
/De ki??/...én is érzek ilyet..valamiért bűntudata van mondjuk alámtett húhhh de sokat ártott mostanában!!
Már a leveleit sem olvasom mondtam is neki ha akar valamit hívjon... Köszi neked is!!
Én már fél éve élek így + mindennapos sírógörcs. Ez van, bele kell törődnöd,hogy most egy darabig így kell élned az életed,majd ha hozzászoksz javulni fog.
Sok sikert!
Tökéletesen igazad van! Luxus rinyálni.:(
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!