Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó, hogy vége lett ennek a kapcsolatnak?
Barátnőmmel 1 évig voltunk együtt, de az utolsó három hónap már nem volt olyan jó. De vakul bíztam benne, hogy megint minden a régi lesz, mert szerettem.
Sok vita volt: elkezdte, hogy zavarja pár tulajdonságom, ezen legyek szíves változtatni, meg abból vita lett, ha Facebookra kiraktam valami oltári nagy baromságot (Szerinte gáz, hogy 28 évesen ilyennel égetem magam), és a végén már görcsösen figyeltem arra, hogy úgy viselkedjek, hogy ne legyen gond. Ezután viszont sose tudtunk felszabadultan beszélgetni, stb. Majd Ő dobott megalázó módon, telefonon. 1 hónapig rottyon voltam, majdnem ráment a munkahelyem. De most is rossz néha: Életem legszebb élményei hozzá kötnek!
Jó, hogy vége? Vagy én b..tam el az egészet, ahogy kell?
AZ érzelmeknek nem lehet parancsolni.DE gondolj csak bele, ha most igy le szeretett volna szabályozi, mi lett volna 5 év mulva?Simán lábtörlö lettél volna.
Rengeteg nő van még a világon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!