Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás vagy megoldódik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás vagy megoldódik minden? Mi lesz a vége ennek? FONTOSSSSS

Figyelt kérdés
A párommal 1 éve élünk együtt eleinnte nem volt semmi baj, de kb 5 hónapja nem birok a féltékenységeivel. Állandóan ellenőrzi a telefonom a fb előzményeket nézi nem eneged egyedül sehova vagy is elenged de 200 a vérnyomása. Ha csak meg lehet oldani akor mindenféleképpen jön velem. Mindenkire féltékeny állandóan azt lesi hogy nézek e valakire vagy nem! Tudja ő is és tisztába van ezekkel de nem bír változtatnii az érzésin?? És én már ezt nehezen viselem sajnos, de szeretem nagyon!!!

2013. márc. 2. 06:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom kisebb a baráti köre, vagy kevesebb a programja, esetleg rohadtul nem bízik benned. Ezeket, ha akarja se tudja pillanatok alatt megoldani.
2013. márc. 2. 07:06
 2/6 fospuska ***** válasza:
ez így marad. valamitől komplexusai vannak vagy már beteges birtoklási vágya, de ezt általában nehezen ismerik be,nemhogy megpróbálnának tenni ellene. ha nem hajlandó megváltozni vagy ne adj' isten kezeltetni magát,menekülj onnan.meg fogja enni az életedet ezzel.
2013. márc. 2. 08:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Állítsd választás elé: vagy befejezi, vagy otthagyod. Ha nem akarja, hagyd is ott! Viszont utána nehéz lesz levakarni, erre készülj fel!
2013. márc. 2. 08:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudja hogy milyen tisztában van vele... probál rjata változtatni de nem megy... és félek hogy ennek a kapcsolatnak hamarosan vége lesz. Mert én már nem birom vagyis szorongok magamban.
2013. márc. 3. 06:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg leülni vele most komolyan. Mondd meg neki, hogy ez nem normális és el fog veszíteni, ha így marad.
2013. márc. 4. 09:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Néhány hónapig hasonlóan viselkedtem a párommal, mint a Te barátnőd. (Bár a telefonjában nem kutattam, csak féltékenykedtem).

Az igazat megvallva az egészet az indította el bennem, hogy az exe ott volt a FB-os baráti listáján, és néha mikor mutatott valamit az oldalon zavart, hogy mindig az arcomba bámul "az a nő".. Akkor még nem szóltam semmit. Aztán egy nap a csaj meghívta valami kulturális eseményre is, amit ő szervezett, majd meglátogatta a páromat a sógora.. pár hét múlva az apukája üzent munka ügyben.. és egyre gyakrabban szóba került az ex. Olyanok, hogy "képzeld el mit csinált.. hát, ezt nem néztem ki belőle.." Ettől már bepöccentem. Odáig fajult a dolog, hogy mikor telefonált a párom egyik barátja, hogy menjenek el egy sörre, mivel a csaj pincér, úgy reagáltam, hogy "tudom, hogy oda mentek ahol dolgozik".. bevágtam az ajtót és elrohantam. Egyik este leültünk, és megbeszéltük a dolgot, elmondtam neki őszintén, hogy hanyagoljuk a vele kapcsolatos témákat, mert már allergiás vagyok a nevére is. Azóta nem veszekszünk.

Ha szereted, le kéne ülnöd vele, és anélkül, hogy felháborodnál, vagy közbe szólnál.. meg kéne hallgatnod, hogy mi okozza benne ezt a dolgot. Lehet, hogy csak egy buta félreértés, vagy valami jóakaró bogarat ültetett a fülébe, és az motoszkál benne, vagy már nem is emlékszel rá, és megdicsértél egy másik nőt, amitől ő kevesebbnek, csúnyábbnak érzi magát... attól ilyen bizalmatlan. Mindenképp hagyd, hogy kibeszélje magából, és ami fontos ne nevesd ki, hanem biztosítsd róla, hogy azért kell megdumálni, hogy változtatni tudjatok, mert ettől főleg neki lenne jobb.

2013. márc. 4. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!