Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége mert nem jó a pedigréd?
5ös vagyok
Egyébként kettőnk közül a pasi volt az "értelmiségi", de engem zavart jobban a "különbség", őt egyáltalán nem. Az anyukáját egy kicsit, de elfogadott...
Velem ettől hatszor nevetségesebb dolog történt.
A fiú édesapja, Azt mondta, hogy nem engedheti meg azt, hogy nem egy előkelő család vagyunk, mert ő minisztériumi személygépkocsi vezető. Én csak annyit mondtam, hogy az én apukám adminisztrációban dolgozik. Egy adminisztrátor családjába a fia nem házasodhat be. azt nem mondtam, hogy Milyen adminisztrációban dolgozik, mert kellőképpen megsértődtem.
Mellesleg ő szállítja az olyan adminisztrációban dolgozó embereket, mint az édesapám. Ezt nem mondtam, de ha nekik a pedigré számít, és pláne ilyen pedigré, akkor nekem nincs semmi keresnivalóm a családba, pláne, hogy a fiú sem érezte át, hogy mennyire megsértettek engem.
A családfám 800 éves, mindkét ágról nemesi család vagyunk, de ez még halványan sem merült fel semmilyen kapcsolatomban.
Aki ez alapján dönt, az többet hisz magáról, mint amennyi valójában.
A vicces az, hogy az újgazdagoknál szokás ilyen témákon pörögni. Sokan megjátsszák magukat közülük, és észre sem veszik, mennyire lejáratják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!