Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csajok miatt lesz vége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csajok miatt lesz vége nagyon sok barátságnak? A legtöbb csaj miért veri át azt a férfit is aki a legobban szereti?

Figyelt kérdés
2017. jún. 6. 12:45
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*Azt aki a legjobban szereti
2017. jún. 6. 12:48
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Jóvan, felfogtuk, bánatos vagy

De ez nem lelki-segély szolgálat öcs :)

2017. jún. 6. 12:50
 3/17 anonim ***** válasza:
57%

Bonyolult dolog ez. Onnan, hogy egy nő érzi, hogy a pasi bármire képes érte, sokaknak a fejében az van, hogy akkor most bármit megtehet szegény párával.

Az meg tényleg ugrik. Valahol itt van elásva a kutya. Az sem jó, ha játszmázunk és a másikat bizonytalanságban tartjuk, hogy nem tudja hányadán is áll a kapcsolat, de az sem jó, ha az egyik fél teljesen kitárulkozik, onnan sebezhető lesz, és bizony megesik, hogy kihasználják.

Nem csak nőkre igaz, ez tapasztalat!

H egy nő elmondja az érzéseit, úgyan úgy kihasználhatja egy férfi.

43 N

2017. jún. 6. 13:08
 4/17 anonim ***** válasza:
22%
Hasonló cipőben járok, van egy csaj akiért mindennél jobban imádok a mai napig is, és segítettem a néhéz időkben neki, hogy az exén túl legyen, csak a hát én azóta belebolondultam, de ő maximum barátot lát bennem némi extrával, tudja hogy szeretem de sokáig játszott velem, hitegetett komoly kapcsolat reményében, megértem nehez nyit egy új felé, de belefáradtam, ebbe a 1,5 évbe. De ettől függetlenül barátként tekintek rá az nehéz, hogy csak annak tekinthetek rá.
2017. jún. 6. 13:13
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Esetleg azért, mert valamelyik fél már többet érez barátságnál, és tudja, hogyha továbblépnének, az elronthat mindent, így inkább vagy "szünetet" tart a kapcsolatukban, vagy pedig jobbnak látja, ha egyáltalán nem tartják már a kapcsolatot. /L
2017. jún. 6. 13:23
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
Az első kérdésre roppant egyszerű a válasz; evolúciós okai vannak. Minden férfi életében beköszönt az az életkor, amikor a párkeresés, az utódnemzés kerül előtérbe, és a barátságok hátrébb szorulnak. Még ha manapság nem is akarnak házasodni, gyereket nemzeni a fiatalok, attól még az evolúciós törvények ugyanúgy működnek.
2017. jún. 8. 18:28
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

A második kérdés valamivel bonyolultabb. Egy nőt nem elég ugyanis szeretni. Szeretni a sarki fűszeres is tudná, de az nem hatja meg semelyik csajt, igaz?

Egy nőnek az kell, hogy igazi nőnek érezhesse magát egy kapcsolatban. Ehhez a feladathoz viszont fel kell nőni, ezt az igényt fel kell ismerni, és tenni érte, hogy megvalósuljon. Nincs hátradőlés, nincs lazsa! Megszerezni sokkal könnyebb valakit, mint megtartani. Ha nem teszel napi szinten a kapcsolatért, bukik a mutatvány. Sok idő, és sok csalódás kell ahhoz, hogy a hibáinkból tanulva olyan férfivá váljunk, aki mellett örömest horgonyoz le a párja, és észre sem veszi, hogy létezik más férfi is a földgolyón.

2017. jún. 8. 18:34
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
A nőknek kell az állandó odafigyelés, kényeztetés, ha nincs meg akkor könnyen továbblép és a férfi úgy érezheti átverték, kihasználták. Ez csalóka érzés, mert át kell gondolni, mit nem tett meg az ember, miközben úgy érezte a szívét is odaadja....
2017. jún. 8. 22:41
 9/17 SzemüvegesPista válasza:
47%

Leginkább én is a 3. és 8. számú hozzászólással tudok egyetérteni.

Úgy veszem észre, hogy nagyon sok lány "problémás".

Nincsenek megelégedve magukkal (mondhatjuk, hogy ez a média miatt van, hogy milyen hamis képet, példaképeket állít fel), és ezt nárcizmussal palástolják. Sokan egyszerűen azt hiszik, hogy azért, mert van az a társadalmi elvárás, hogy a fiúnak kell kezdeményeznie, és quasi a lány "fogadja el" a közeledést, a fiú "tartozik" neki, mert nem küldte el rögtön a búsba. Ez azt jelenti, hogy a lány folyamatos törődést vár el, míg lehet, hogy a férfi lelkével senki se törődik, mert ő az erős támasz a lánynak, és ezen nyugszik a párkapcsolat.

(Lol tudom, hogy kicsit túlzás, de én ezért tiltanám be a klasszikus Disney meséket: kis koruktól olyan példaképet tolnak a kislányok arcába, hogy ha nem teszel semmit azért, hogy jobb legyél, és nem fejlődsz tudatosan vagy nem reflektálsz önmagadra és a tetteidre bizonyos időközönként, az egyáltalán nem baj, mert akkor is egy hercegnő vagy, és eljön érted a herceg fehér lovon; semmit se kell tenned érte, legfeljebb jól kinézni.)

Szóval szerintem alapvetően sok lány tökéletesnek képzeli magát, ezért tökéletes pasit (nem férfit!) keres maga mellé. Persze sokaknak senki sem jó, mert irracionálisan magasra teszik a lécet, aztán panaszkodnak, hogy senki se bírja megugrani azt.

Persze ez egyáltalán nem csak a lányok hibája.

Mi, fiúk hajlamosak vagyunk beleszeretni olyanokba, akik kihasználnak minket, csak azért, hogy legyen valakink (főleg azok a fiúk, akiknek nincs elég önbizalmuk).

Önfeláldozók vagyunk egy ideig, de közben félünk, hogy elrontunk mindent, így nem merünk lépni, és talán emiatt sokszor éppen mi rontjuk el az egészet.

Egyszerűen át kell gondolni, hogy ki mit tett a másikért.

Lehetőleg objektíven, nem felnagyítva azt, amit mi adtunk.

Persze ettől még ugyanolyan fájdalmas.

*Nem mondom, hogy mindig így van, de látok néhány trendet, ami szerintem afelé hajlik, amiket én írtam.*

2017. jún. 11. 10:58
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
9-es: Okos érvelés és vélemény. Egyetértek Veled!
2017. jún. 11. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!