Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ennek a vége? Úgy érzem még semmi sincs lezárva.
Szánalmas a hozzáállása.
Egy férfi ember legyen már annyira büszke, ha szarul választ akkor is tartja magát a döntéséhez és vállalja a következményeit. Milyen ember az aki az első nehézség után már visszatáncol.....inkább nem is mondom.
Én azt gondolom, hogy de igen, ez már le van zárva. Ha ezek után még visszafogadnád, akkor nagy marha lennél.
Attól, hogy benned elhintette ezt a hülyeséget, hogy egymásnak igazik vagytok, és előbb utóbb újra egymásra találtok, még nem kell ám ezt elhinni. Tulajdonképpen arról van szó, hogy megtetszett neki a kis kollegina, elcsattant egy csók is, és rájött, hogy így hiba lenne melletted elköteleződni. Szóval még viszonylag korrekt is volt, mert nem kezdett viszonyba vele, hanem inkább szakított. De azért téged sem akar teljesen elveszíteni, mert mi van ha az új csajszi nem váltja be a reményeket, meg más se jön össze neki, akkor meg jól jön egy tartalékjátékos, vagyis Te. Ezért még üti a vasat amíg meleg, és aljas módon beetet ezzel a baromsággal, hogy lesztek még együtt, meg akar téged meg egyebek, hogy legyen hova visszatáncolnia ha úgy alakul. Lehet hogy te azt akarod hinni, hogy bele menekült abba a kapcsolatba, de nem így van. Tetszett neki az a nő, és ki akarta vele próbálni. Ha téged szeretne, nem tett colna ilyet. Pláne hogy nem hirtelen elgondolás volt, hanem megelőzte egy hónapnyi úgymond gondolkodási idő is.
Na szóval ezek után ha van egy kis eszed, meg van benned tartás, akkor felfüggeszted a vele való kommunikációt. Teljesen szükségtelen. Szakítás után nincs barátság. Max akkor ha már mindenki túljutott rajta. De nálatok egyenlőre még nem ez van. Szóval semmi értelme jópofizni egymással, csak megnehezíti a továbblépést. Zárd le magadban ezt az egészet, engedd el, aztán te is ismerkedj mással. Majd ha túl leszel ezen, és esetleg beleszeretsz másba, már csak röhögni fogsz ezeken a szövegein.
Én azt nem értem az ilyen "férfiakban", hogy miért nem vállalják fel, hogy csak lyukra játszanak? Bőven akad nő, akivel szexkapcsolatot lehet folytatni, nem kell ehhez párkapcsolatot színlelni. A barátodnál szerintem ez a helyzet. Állandó dugópartnert akar magának, és ezért képes eljátszani a szőke herceget, pedig fölösleges, mert vannak olyan nők, akiknek szintén elég csak a szex.
Szerintem ne legyél lábtörlő, mert nem szeret téged annyira, amennyire kellene. Én ezután a kis magánakciója után biztos, hogy nyomtalanul eltűntem volna az életéből. Egyszer megmondanám neki (hogy ne legyek azért gerinctelen), hogy ez így részemről nem oké, hagyjuk egymást békén örökre, és ezt következetesen be is tartanám, tehát üzenetekre nem válaszolnék, telefont nem venném fel stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!