Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi lesz ennek a vége? Úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ennek a vége? Úgy érzem még semmi sincs lezárva.

Figyelt kérdés
Elég hosszú a történetem de megpróbálom röviden összefoglalni. 5 és fél évig voltam együtt a párommal, februárban megvolt az eljegyzés is. Majd kb 2 hónappal ezelőtt szakított velem mondván, hogy ő még szórakozni akar, meg szabadságot akar még de tudja, hogy én vagyok neki az igazi de most szüksége van egy kis időre. Hát később megtudtam, hogy megcsalt a kolléganőjével, csak csók volt. A csók idején még együtt voltunk, másnap szakított velem. 1 hónapig még együtt laktunk mert próbáltuk megoldani de nem nagyon sikerült, ő folyton eljárt esténként otthonról bulizni és szerintem a nővel is találkozott. 1 hónapja költöztem el tőle és akkor egyből összejött ezzel a kolléganőjével. Elmondta nekem, hogy mennyire szereti őt mert ő nem mondja meg neki, hogy mit csináljon, akkor megy el bárhova amikor akar stb stb. Tehát élvezi, hogy azt csinál amit akar és nincs kinek megfelelnie. Már együtt vannak 1 hónapja azóta ugye, hogy elköltöztem. De mikor 3 hete utoljára találkoztunk a szemembe nézett és azt mondta, hogy tudja, hogy én vagyok neki az igazi csak most el lett rontva ez az egész. És pár barátnő meg barát után egymásra fogunk találni. Meg akart csókolni de nem tette mondván, hogy nem csalja meg az új barátnőjét. Egyszerűen nevetséges ez az egész. És azt mondta nem akar velem találkozni mert fél, hogy újra és újra akarna engem ha meglát. De szerintem ha pár hónap múlva találkozunk akkor is akarni fog ez nem ilyen egyszerű. Úgy érzem belemenekült ebbe a kapcsolatba, hogy elfelejtsen engem és a múltunkat. És nagyon furcsa ez a hirtelen boldogsága ezzel a nővel, felszínesnek tűnik az egész mindenki szerint. Az újdonság varázsa. Láttam rajta mikor együtt voltunk, hogy szenved és kb bemagyarázza magának, hogy ezt a csajt akarja. 2 hete beszéltünk utoljára, felhívott telefonon megkérdezte, hogy vagyok, azóta nem keresett. Úgy érzem még nincs lezárva teljesen ez az egész. Hogy még van jövőnk, talán nem együtt de barátokként vagy nem tudom. Annyi mindenen mentünk keresztül. Tudom, hogy én most nem kereshetem mert magának kell rájönnie, hogy mekkora hülye volt. Megpróbálom elengedni, és már egyre kevesebbet gondolok rá. Már nem sírok miatta vagy ilyesmi de nyílván hiányzik és szerintem én is neki valószínüleg ezért nem keres. Ja és mikor utoljára beszéltünk akkor azt mondta, hogy minden rendben lesz csak adjak neki egy kis időt. Kérdeztem, hogy mi lesz rendben? És azt mondta, hogy hagyjam most kicsit élni az életét, rendezni a dolgait aztán ki tudja mit hoz a jövő. De ez kicsit olyan mintha nekem várni kellene rá, pedig nem fogok. Sosem kért ilyet csak kicsit úgy hangzik. Szerintem maga sem tudja mi játszódik le benne és inkább belemenekül ebbe az új kapcsolatba, hogy segítsen neki elfelejteni a kapcsolatunkat. Nektek mi a véleményetek?

2017. aug. 21. 13:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem, hogy nekem a büszkeségem nem engedné, hogy valaki így szórakozzon velem. Szarul érezném magam amiatt, gondolván "velem ezt is meg lehet csinálni?" Nálam már ott akad a dolog, hogy eljegyzett, aztán utána szakít. Mi a halálnak jegyzett el? Megéltetek sok mindent, aztán? Megfogsz még élni sok mindent ezek után is! Szerintem kuka!
2017. aug. 21. 13:23
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy hagyd...nincs megerve arra hogy meghazasodjon,ugy erzi hogy nem elt eleget,s ha mas not lyukaszt akkor mar fokepp nem teged akar!En nem bocsajtanek meg ezek utan,ha felre lepett mar itt akkor maskor is megteheti!Ha osze is jottok ezek utan ugyse lesz semmi a regi,nem hiszem hogy ezen csak ugy atlehet lepni.A vér nem valik vizze,es ha igy viselkedik veled hidd el hogy nem erdemel meg teged,ennel jobbat biztos kapsz
2017. aug. 21. 13:23
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez most fájni fog. Te vagy a tartalék punci. Téged ismer, és fix vagy (vagy legalábbis annak hisz) hiszen szereted. Majd ha épp nincs kivel dugnia, akkor előadja a szánom-bánom-hogylehettenilyenhülye- csaktekellesz nagyjelenetet. Ha van egy csöpp eszed, elhajtod a francba. Mert előbb-utóbb újra dobbantani fog. Megint kipróbál pár muffot, és kezdődik elölről. Egészen addig, amíg hagyod. Kíméld meg magad, és zárd le most ezt a történetet.
2017. aug. 21. 13:26
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Azert mondta azt hogy hagyd hogy kielje magat mert 1.abszolut nem szeret 2.jo leszel ha minden ugrik a masik novel kapcanak 3,te csak masodlagos vagy -oszinten mondom ha ezek utan visza fogadod akkor hulye vagy,egy ilyen alak meg a ferfi nevet se erdemli meg-te meg egy gyenge akaratu no vagy h ezek utan is szoba allsz vele
2017. aug. 21. 13:27
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
,,par baratno es barat utan"-a szemedbe mondta azt hogy masokat akar huzni-es te meg iylen kegyes vagy hozza es remenykedsz
2017. aug. 21. 13:31
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ezt a pasit, jobbat erdemelsz te ennel nem gondolod?
2017. aug. 21. 13:43
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Epp nutellat ettem, de meg igy is felfordult a gyomrom ettol a hanyadek faszitol.
2017. aug. 21. 13:56
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas a hozzáállása.

Egy férfi ember legyen már annyira büszke, ha szarul választ akkor is tartja magát a döntéséhez és vállalja a következményeit. Milyen ember az aki az első nehézség után már visszatáncol.....inkább nem is mondom.

2017. aug. 21. 14:22
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy de igen, ez már le van zárva. Ha ezek után még visszafogadnád, akkor nagy marha lennél.

Attól, hogy benned elhintette ezt a hülyeséget, hogy egymásnak igazik vagytok, és előbb utóbb újra egymásra találtok, még nem kell ám ezt elhinni. Tulajdonképpen arról van szó, hogy megtetszett neki a kis kollegina, elcsattant egy csók is, és rájött, hogy így hiba lenne melletted elköteleződni. Szóval még viszonylag korrekt is volt, mert nem kezdett viszonyba vele, hanem inkább szakított. De azért téged sem akar teljesen elveszíteni, mert mi van ha az új csajszi nem váltja be a reményeket, meg más se jön össze neki, akkor meg jól jön egy tartalékjátékos, vagyis Te. Ezért még üti a vasat amíg meleg, és aljas módon beetet ezzel a baromsággal, hogy lesztek még együtt, meg akar téged meg egyebek, hogy legyen hova visszatáncolnia ha úgy alakul. Lehet hogy te azt akarod hinni, hogy bele menekült abba a kapcsolatba, de nem így van. Tetszett neki az a nő, és ki akarta vele próbálni. Ha téged szeretne, nem tett colna ilyet. Pláne hogy nem hirtelen elgondolás volt, hanem megelőzte egy hónapnyi úgymond gondolkodási idő is.

Na szóval ezek után ha van egy kis eszed, meg van benned tartás, akkor felfüggeszted a vele való kommunikációt. Teljesen szükségtelen. Szakítás után nincs barátság. Max akkor ha már mindenki túljutott rajta. De nálatok egyenlőre még nem ez van. Szóval semmi értelme jópofizni egymással, csak megnehezíti a továbblépést. Zárd le magadban ezt az egészet, engedd el, aztán te is ismerkedj mással. Majd ha túl leszel ezen, és esetleg beleszeretsz másba, már csak röhögni fogsz ezeken a szövegein.

2017. aug. 21. 14:50
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem az ilyen "férfiakban", hogy miért nem vállalják fel, hogy csak lyukra játszanak? Bőven akad nő, akivel szexkapcsolatot lehet folytatni, nem kell ehhez párkapcsolatot színlelni. A barátodnál szerintem ez a helyzet. Állandó dugópartnert akar magának, és ezért képes eljátszani a szőke herceget, pedig fölösleges, mert vannak olyan nők, akiknek szintén elég csak a szex.

Szerintem ne legyél lábtörlő, mert nem szeret téged annyira, amennyire kellene. Én ezután a kis magánakciója után biztos, hogy nyomtalanul eltűntem volna az életéből. Egyszer megmondanám neki (hogy ne legyek azért gerinctelen), hogy ez így részemről nem oké, hagyjuk egymást békén örökre, és ezt következetesen be is tartanám, tehát üzenetekre nem válaszolnék, telefont nem venném fel stb.

2017. aug. 21. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!