Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mi lesz ebből?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lesz ebből? Lehet, békülés? Vagy már vége?

Figyelt kérdés
Helló, röviden csak annyi hogy együtt voltam egy lánnyal 7 hónapon keresztűl. Együtt éltünk , azt hrtelen mindennek vége lett. Állitólag rlmúltak érzelmei és dobott, de még más problémák is voltak. Megbeszéltük szépen, és nem haraggal váltunk el. 4 Napja semmi, azt ma reggel egy űzenetre ébredek és felőlem érdeklődik. Beszálgettünk egy keveset. Kicsit sokkolt az egész, nem tudom mire véljem ezt az egészet. Most akkor akar valamit vagy csak épp tényleg jóindulatból érdeklődik? Köszönöm előre a hasznos válaszokat!
2017. aug. 7. 11:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hagyj lehetőséget neki, főleg ha fontos számodra. Beszélj vele.
2017. aug. 7. 11:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Ezt ti tudjátok. De szerintem aminek egyszer vége annak örökre vége.
2017. aug. 7. 11:22
 3/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy van némi lelki ismeretfurdalása veled szemben, amiatt mert kidobott és nyugtatni akarj a saját lelkét. Ha azt mondod jól vagy, akkor megnyugszik és el tud engedni.

HA rám hallgatsz, akkor nem melegíted fel újra a pitét, mert az csak időhúzásra jó, soha nem lesz a régi.

Az exed hozott egy döntést, leültetek megbeszéltétek miért nem jó, akkor legyen vége és kész. Valószínűleg nem sokszor csinált ilyet, szálljon le rólad, nem kell többé egymással kommunikálnotok.

40F

2017. aug. 7. 11:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Azt írtad ő dobott, mert elmúltak az érzelmei..nagyon könnyű eset ez , annyit írsz neki, hogy a neked is elmúltak. Viszlát.
2017. aug. 7. 11:45
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az a baj hogy megvisel a változás, én akkor úgy döntöttem hogy jóbb ha nem beszélünk és így eltudom felejteni, de látom hogy ez nem így megy, lehet ídővel átgondolta , és az az elmúlt az érzelem , egy mese volt, egyszerűen mást talált, es nem jött össze, de a lényeg hogy én megvárom a végét, hagyom a patakot folyni, és kiderül mi lesz. Már a büszkeségem is aztmondja hogy vége, de van bennem egy rész egy apró hang ami arra bíztat ő kell. Eléggé furcsa ez, és ezért tettem fel a kérdést, mert sok olyan kérdésem van amit nem értek, és nem kapom a választ rájuk, és én miadta a baráti köröket is mind fére tettem és most odakerültem hogy egyedül vagyok és illeszkednem kell. Amugy a haverok nem bírták a csajt és csak negatív dolgokat kapok ezért kell egy Random válaszadó aki nem ismer mert azok a válaszok öszinték. Még 1 köszönöm és elfogadok még válaszokta.
2017. aug. 7. 12:26
 6/13 anonim ***** válasza:

Tudod ezzel csak egy a probléma, egy kapcsolat bizony 2 ember hozzáállástól függ, és attól még hogy te rajongasz az exedért ő egy kiló cukorra is lecserél ha éppen olyan kedve van.

Lehet hogy nem jön be az új kapcsolata és visszavágyik, de legyen már benned annyi tartás, hogy ennek nem dőlsz be. Mondjuk ha eltelik 3-4 év és még mindig egymáson jár az eszetek, akkor talán megpróbálnám, de így frissiben biztosan nem!!!!

2017. aug. 7. 12:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A karakterem olyan hogy eddig ezzel a problémával nem szembesültem, nem adtam a nőknek meg a lehetőséget hogy megbántsanak. De vele más a helyzet. Ám ahogy elmondtam a büszkeség nagy úr ezért, szerintem sem lesz már semmi, még ha meg is gondolja magát. Mert 1-szer megtörtént ez, ha kibékülünk akkor 50% esély van rá hogy ídőkérdése hogy megtörténik újra meg újra. És nekem nincs energiám ilyen játékokra sem ídőm, előtte 4 éves kapcsolatom volt. Jól ráuntam és talán most is lehetett volna így.
2017. aug. 7. 12:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Az érzelmek nem fekete-fehérek. Nincs olyan, hogy kimondom, hogy vége és akkor vége van. Az érzelmeket, a kémiát, a vágyakat, a selfet nem lehet így becsapni. Ideig óráig működik, de előbb utóbb, ha van érzelem mögötte, összeomlik az egész.

A kérdésedre a válasz: mi ezt honnét tudjuk? Miért nem kérdezed meg őt? Kérd meg, ha nem akar semmit akkor hagyjátok egymást, ha meg szeretne, akkor mondja azt és ne töketlenkedjen.

2017. aug. 7. 14:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Anno nalam es a paromnal is ugyanez volt. En ugy dontottem, hogy mivel amugyis szingli szerettem volna lenni egy jo ideig (eleg sok idot toltottunk egyutt), hogy ugy dontottem, hogy egy piciket megszivatom persze egyenes modon es nem a bunko modon. (Eleg csunyan szakitott velem, kb ugy dobott el, mint egy mosogatorongyot sem szokas..)

En azt a strategiat valasztottam tehat, hogy azt mondtam: egy ideig szeretnek egyedul lenni, magammal es az erzeseimmel, raadasul szeretnem megtalalni sajat magamat is, mivel eleg sok idot toltottunk egyutt, en is elhidegitettem magamat a sajat barati koromtol, mert annyira ugy ereztem, hogy O a tokeletes, aztan bumm, oriasi pofara eses jott... O ebbe belement, hogy akkor enged engem ugymond "kibontakozni", megtalalni onmagamat es vart ram. A "szivatas" resze az volt a sztoriban, hogy megmondtam Neki, hogy szeretnek ismerkedni is ekozben es nem kotelezem ra, hogy megvarjon engem+ nem is erdekel, hogyha O is ismerkedik. Es ez igy ment kb 8 honapig. De en hozzatennem, hogy nagyon bizalmamat vesztettem benne es muszaj volt nyomnom egy hard resetet. Utana mikor ujra osszejottunk ugyanugy belezugtam, mint vaklo a godorbe es most egy sokkal erosebb ragaszkodast erzek feleje. Tenyleg megvart engem, amig kitomboltam magamat, elvileg kozben O is megszerzett meg elegendo tapasztalatot, hogy lenyugodhasson.

Amit mondani szeretnek: egy ideig pihentesd a dolgot. Ha ket ember egymas melle valo, akkor barmi megbocsajthato/elnezheto, viszont IDORE van szuksege. Es csak az epitheto ujja, amit elotte teljesen lerombolnak. Amit toldoznak-foltoznak, az nem mindig jo, attol meg az alapjaiban ugyanaz marad.

A kerdesedre valaszolva, hogy a kiscsaj mit akar: megijedt, hogy eltuntel az eletebol. 4 nap alatt nem lehet valakivel megprobalni egy uj kapcsolatot. Ha ez is volt a sztoriban akkor szerintem az mar a kapcsolat alatt is megvolt. (Bocsi, nem akartam nagyon kegyetlen lenni, de ha tenyleg ez van a dologban, akkor megcsalt)... szoval valoszinubb, hogy az elobbi tortent, ez alapbol jo, de a sajat erdekedben is mindkettotoket probara kell tenned.

2017. aug. 7. 14:56
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Szerintem benne is vihar van. Lehet elhamarkodva volt. És most neki is a büszkesége nem engedi hogy rávegyen hogy bekülés legyen. De azis lehet hogy nem így van.Talán fél. Mindig mondtam neki nálam 1 esély van... Én kérdeztem miért lett így és azt mondta a szülei miadt , mert balhék voltak hogy miért van velem. DE ezt kifogásnak veszem, nem vagyok már gyerek. DE döntött és éljen vele.
2017. aug. 7. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!