Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mi lesz ebből?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lesz ebből? Lehet, békülés? Vagy már vége?

Figyelt kérdés
Helló, röviden csak annyi hogy együtt voltam egy lánnyal 7 hónapon keresztűl. Együtt éltünk , azt hrtelen mindennek vége lett. Állitólag rlmúltak érzelmei és dobott, de még más problémák is voltak. Megbeszéltük szépen, és nem haraggal váltunk el. 4 Napja semmi, azt ma reggel egy űzenetre ébredek és felőlem érdeklődik. Beszálgettünk egy keveset. Kicsit sokkolt az egész, nem tudom mire véljem ezt az egészet. Most akkor akar valamit vagy csak épp tényleg jóindulatból érdeklődik? Köszönöm előre a hasznos válaszokat!
2017. aug. 7. 11:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
# 9 köszönöm a válaszod . Megcsalásról szerintem nem beszélhetünk. Én 1 percig sem hiszem, mivel örökké a nyakamba csüngött és nagyon sokat voltunk együtt. DE mi történt? Nekem egyszer aztmondta hogy néha nem találja önmagát ez anno volt kb 2 hónappal a kapcsolat vége előtt. Akkor azt mondtam hogy rendben tarthatunk szünetet, annyit mondott akkor könnyes szemmel hogy nem akar elveszíteni. És akkor egyszer csak aztmondja nekem hogy neharagudjak már nem érzi ugyan azt amit azelőtt és nem szeretné ezt így folytatni. Rendben elfogadtam. Mondtam van más , mondja el semmi baj vannak jóbb srácok is mint én. De ha már együtt voltunk akkor meg ennyit énis tudnom kell. De nincs senki. Azthiszem. Aztán megdumáltuk szépen. elfogadtam a döntést. És 2 nap még dumáltunk aztán hagytam, ma meg már ő keresett. Érdeklődőtt hogy mivan velem, hogy vagyok ha buliztam. Furcsa.
2017. aug. 7. 15:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Na, alakul ez a sztori.

Szóval azt mondod, hogy belső feszültsége volt az exednek. Ez tipikus népbetegség a világban, vagy csak a korral jár.

Van az agyban egy toddler brain-nek nevezett 'terület' ami a csecsemőkorban alakul ki és akár a 30-as évek elejéig megmarad. Sajnos ez az az agyterület ami generálja a hisztiket egy kapcsolatban. Mindenki ezzel gondolkodik egy feszült helyzetben mindaddig ameddig a 'felnőtt agy' felül nem írja ezt. Ezért változnak meg a kapcsolatok 30 felett, a 30 alatti viharos kapcsolatokhoz képest.

Ez felel többek között azért is, ha az ember képtelen a selfjén tovább látni egy párkapcsolatban. Azaz, képes feladni egy kapcsolatot a saját boldogsága érdekében, ahelyett, hogy felmérné, hogy az aktuális boldogtalanság csak időszakos és azt semmiképp sem egy párkapcsolaton kell megbosszulnia.

Erre amúgy kondicionálni is lehet a másikat, lényegében azzal, hogy hagyod elveszteni. Közölni kell vele, hogy vége, te ezt nem csinálod így (nem bután, hanem határozottan) és hagyod, hogy maga döbbenjen rá a gyermeki hülyeségére (vagy ezzel hagysz időt neki, hogy feldolgozza a mostani szorongását)

2017. aug. 7. 15:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Így már világos hogy miért történt mind ez. Nekem is vannak ilyen szorongásaim de én nme kötekszek és nem szakitok. Volt kapcsolatom 4 évig ahogy már emlitettem. Teljesen kihültem de mégse adtam fel egyből. De ídővel igen mikor láttam hogy nincs értelme. DE 7 hónap alatt minden rendjén van nem veszekedtünk. Értelmes emberek vagyunk mindent megbeszéltünk. És nincs rosz amit elmondhatok róla vagy a kapcsolatról . mégis hipp hopp vége. Nekem is a tervem az hogy egyelőre élem az életem várok kicsit. hátha megjön az esze és ráébred. Aztán lépek tovább és végleg vége.
2017. aug. 7. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!