Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jobb ha kifizetem a számlák felét?
Két hónapig együtt voltam egy pasival. De két hónap után rájöttem, hogy nem érzem azt és szakítottam ezzel a pasival.
Most kaptam tőle egy ajánlott levelet, amiben az összes eddigi olyan számlák le voltak másolva, ahol együtt voltunk (étterem, színház, mozi stb)
Azt írja kísérő levelébe, hogy a megadott bankszámlaszánra 8 napon belül utaljam át az összes számla összegének a felét, ha jót akarok magamnak.
Lehet valami következménye ha nem fizetek?
Azért az is érdekes hogy számlákat, nyugtákat így elrakosgatott, számított rá, hogy majd vissza kérje? Amúgy számlát nem csak akkor adnak, ha külön kéri? Ezek inkább nyugták, nem?
Az is jó kérdés, hogy te miért nem adtál bele, 2 hónap alatt ha ennyi helyen jártatok, miért nem ajánlottad fel, hogy néha te hívod meg őt?
Te ismered a csávót, hogy meddig megy el, ha nem fizetsz. Jogi úton nincs semmi következménye, ha erre voltál kíváncsi.
Amúgy hány évesek vagytok?
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!