Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Melyik a jobb választás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb választás?

Figyelt kérdés
Békés szakítás (tehát NEM megcsalás, összeveszés, miegyéb miatt történt szakítás) után ismerősök maradni, vagy TELJESEN eltűnni egymás életéből?
2015. dec. 9. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó ismerősnek maradni csak akkor érdemes, ha már mindkét részről elmúltak a más jellegű érzelmek. Ha még nem, akkor inkább jobb eltűnni egymás életéből, legalábbis annyi időre, amíg túlteszik magukat egymáson.
2015. dec. 9. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Annyi a történet, hogy a volt csajom részéről elmúltak az érzelmek, aztán szakított velem, de mondta hogy maradjunk barátok. Oké. Aztán egy múlva meg azt mondta hogy gondolkodott, és mégsem jó ötlet a barátság, mert így nem tudom magam túltenni rajta, ezért majd megkeres, ha már másba leszek szerelmes. Én meg mondtam neki, hogyha most elmész, vissza már nem jössz. Elment...
2015. dec. 9. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igaza volt. Ha ő már nem érez semmit és tudja, hogy nála végleg elmúlt, te meg esetleg még többet érzel, akkor jobb is ez így.
2015. dec. 9. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első,mert akkor mindent lezársz,nem maradnak kérdések benned,nem reménykedsz vagy ő stb.
2015. dec. 9. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!