Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jobb választás? Rendes, kedves pasi, akivel nagyon hasonlóak vagyunk, vagy olyan, akivel nagyon jól működik a kémia?
Egy harmadik, akiben mindez megvan.
A rendes, kedves pasi, akivel nagyon hasonlóak vagytok, kémia nélkül tökéletes barátnak.
Olyan, akivel nagyon jól működik a kémia, de emberileg nem a legjobb, az tökéletes dugópajtás.
Hosszú távú párkapcsolatra mindenképpen olyat választanék, akivel a kémia is működik, és rendes, kedves pasi is egyben, akivel nagyon hasonlóak vagyunk :)
Akkor el kell dönteni, mit akarsz: egyszerű barátot (mert nekem ne mondja senki, hogy szenvedély nélkül lehet más is a kapcsolatból, mint szenvedés), vagy dugópajtást (kellő emberi értékek nélkül te magad sem érezheted jól magad a kapcsolatban). Illetve tovább kell kutakodni, hogy vajon kivel lenne érdemes összeállni.
Mondjuk, ha nem taszít szexuálisan, csak talán idő kellene hozzá, hogy beleéld magad a dologba, akkor én inkább a rendes, kedves pasira szavaznék.
De bizony egyszer jartam olyannal aki nem jott be mint no. 8 evig eltunk egyutt a legjobb viszonyban.
Illetve jartam egy gyonyoru novel 8 hetet, mindezalatt a baromi hosszu ido alatt ketszer felrekefelt:-)
Egyebkent nem az a bajom, hogy buktok a jopasikra hanem hogy mifsnak ez a eufemisztikus viragnyelv?
Egyebkent komoly osszeget tennek fel ra, hogy a jopasit fogod valasztani.
Ugyanis egy idealis helyzetben egesz egyszeruen nem kerdes, hogykezdenel e valamit egy hozzad hasonlo kedves ferfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!