Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jobb választás? Rendes, kedves pasi, akivel nagyon hasonlóak vagyunk, vagy olyan, akivel nagyon jól működik a kémia?
Nem tudom, mi olyan bonyolult ezen a mondaton, hogy működik a kémia valakivel :D És ez nem azt jelenti, hogy valaki jó pasi, mert senkinek nem ugyanaz tetszik, hanem arra mondják ezt, amikor két ember látványosan vonzódik egymáshoz :)
Egyébként a rendes sráccal randim lesz, szóval adok egy esélyt, és meglátom, hogy sikerül :)
Én a kémiát itt vonzalomnak értelmezem, bár lehet, én értem félre. A vonzalom meg nem mindig azt jelenti, hogy hű, de jó pasi, hanem konkrétan hogy vonzódok hozzá. Volt olyan, akire a legjobb szándékkal sem lehetett mondani, hogy csinos arca lett volna, mégis vonzott.
A másik meg tényleg jól nézett ki, magas, jó kiállású, jóképű és semmi. Pedig nagyon tetszett.
Jah, a rendessraccal randid lesz, a jopasival meg szexelsz:-) :-) Am, lehet nem artana tudatni a rendes sraccal, hogy mi a szitu, megelozve azt, hogy komolyabban seruljon.
A jopasik meg tobbnyire tobb lany szerint is jopasik /gondolom ez az ami visszatarthat, ti jo esellyel mas csajokkal is 'kemiazik'/ erre mondtam, hogy nem kell a viragnyelv.
Ja, nem szexelsz vele, de tudod, hogy mukodik a kemia..:-) ezek ilyen tavreakciok? Hogy kell elkepzelni? Mondta hogy 'd.nalak'? Meg te is?
A nok am minimum csokkal szoktak letesztelni, hogy mukodik e a kemia. Onnan meg embere valogatja meddig fajul a dolog
Szerintem mindkettőt jobban meg kellene ismerned és az alapján válassz. Fontos, hogy jól érezd magad a kapcsolatban, meg az is, hogy meg tudj bízni a másikban. A kémiás srácról semmit nem írtál, ő milyen ember?
Normális, vagy egy nagy széltoló?
A rendes srácot régóta ismered? Semmi vonzalmat nem érzel iránta?
Csak mert egy kapcsolathoz kell a vonzalom is. Én legalábbis nem tudnék minden reggel egy haver mellett ébredni, akinél semmit nem érzek, ha hozzáérek.
De kell az is, hogy megértségek egymást, vagy hogy ne egy link alak legyen a srác.
Ha a kettő közül valamelyikkel ezekre van esély, azt válaszd, ha nincs, akkor egyik sem a legszerencsésebb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!