Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik jobb választás? Rendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik jobb választás? Rendes, kedves pasi, akivel nagyon hasonlóak vagyunk, vagy olyan, akivel nagyon jól működik a kémia?

Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 18:56
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag FIZIKAI, illetve BIOLOGIAI keptelenseg, hogy ha hozzaersz egy olyan nemu emberhez az agyban, amihez vonzodsz, semmit nem erzel. Komoly problemak lehetnek a szexualis eleteddel, ha csak george clooneyval tudsz szexelni. /itt jon kepbe az , amikor is mindig azt alitjatok, hogy nem is fontos a kulso...ugye/
2015. jún. 3. 21:05
 22/36 anonim ***** válasza:
10 bombanobol 9 engem ajanl.
2015. jún. 3. 21:06
 23/36 anonim ***** válasza:
59%

Akkora baromságokat írnak előttem, csak azt jelentheti, hogy nem volt még benne részük.

A jó pasi azt jelenti, hogy szép arca van, igényes stb. de ettől még nem lesz vonzó valaki, csak jól néz ki.

Ha működik a kémia azt jelenti, hogy vágysz rá, vibráltok, nagyon tetszik a kisugárzása, nem feltétlenül a legtökéletesebb csávó/csaj, de valamiért beindítja a fantáziádat.

Én a helyedben az elsőt választanám. Nem olyan egyszerű az, hogy valakivel "működik a kémia", de őt nem tudod olyanná változtatni, amilyet te szeretnél. Sajnos. Csak szexuálisan beindít.

2015. jún. 3. 21:11
 24/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes tippeket! :))
2015. jún. 3. 21:13
 25/36 anonim ***** válasza:

Na emese megszakertette a jopasi fogalmat /szep az arca/ koszonjuk. Nem ertem mi vegre a jokepu szavunk, de nem erdekes, matol jopasi a szep arcu 155centi magas dongalabu hapsi.

A mukodik a kemia /pasiul: 'dugnam'/ nem jopasit jelent, hanem ize igy meg ugy...valamiert a 45 kilos szemuveges kockasinges sracot kepzel el itt, vele biztos mukodne, nem olyan jopasi, de ami a kemiat illeti, ahhoz kib.szottul ert:-)

A tobbire mar nem emlekszem

2015. jún. 3. 21:35
 26/36 anonim ***** válasza:
#25 mit értetlenkedsz.. Lehet, hogy egy csávónak, mint ami te is vagy elég annyi, hogy egy csaj ne legyen bányából szabadult, rühes, pattanásos egyed, te valószínűleg már a dugható kategóriába sorolnád. Az értelmesebb nőknek viszont nem elég annyi, hogy egy pasi jól nézzen ki (tehát, hogy te is megértsd: mindenkinek más a helyes, pl. az én szemem megakad a borostás, magas, barna bőrű, sötét hajú férfiakon), de ez nem jelenti azt, hogy szexuálisan vonzó lenne, csak hogy "hmm, de jól néz ki". Ennyi. A "kémia"-ha már ennyit emlegetjük- akkor alakul ki, ha szexuálisan kívánja egymást két ember. De ők ettől függetlenül még pl. szellemileg érettebb párra vágynak, így a "kémia" sajnos nem elég egy kapcsolathoz. Általában.
2015. jún. 3. 21:55
 27/36 anonim ***** válasza:

O ertem en mirol van szo, ezertbis rohogok rajta Ugyanis hamozattok a fingot a baromi egyszerru temaban, nehogy a vegen kideruljon, hogy tulajdonkeppen a bonyolult, es osszetett igenyrendszer mogott a 'dugnam-nem dugnam' illetve a 'jopasi-nemjopasi' baromi egyszeru logikaja mukodik.

Egy masik temaban meg epp arra lyukdt ki vegul nehany csajszi, hogy ja szamit az anyagi helyzet akkor ha pasirol van szo. /persze ok is tekertek, hogy igy meg ugy, de vegulis ez jott ki belole/

Ebben a kontextusben meg a kerdesben szereplo 'kedves sracra' egy lyukas garast sem tennek /foleg hogy tippre a kerdesfeltevo igencsak fiatal/

Tippre, szerintem azert a fenti szintuaciovan te elobb felprobaltad volna kemiailag a jocsavot, majd 'kivancsisagbol' ittal volna egy kavet a rendessraccal

/a kerdesfeltevo is vlszinuleg ezt fogja tenni, ha jol vettem ki/

2015. jún. 3. 22:14
 28/36 A kérdező kommentje:
Egyelőre találkozom a 'kedves sráccal', a másikkal nincs most semmi. Nem tudom, miért kell minden nővel ilyen elítélőnek lenni, srácoknál is felmerülhet ilyen kérdés, hogy egy bombázót választana-e, vagy egy olyan lányt, aki aranyos, és nem használná ki őt...
2015. jún. 3. 22:29
 29/36 anonim ***** válasza:
0%

Egy srac egyertelmuen azt csinalna amit irtam, csak nem koltene hozza irodalmi magyarazatot.

/ertsd, lefekudne a bombazoval, es randizna a kedves lannyal/

2015. jún. 3. 22:40
 30/36 A kérdező kommentje:
De most nem a férfiak gondolkodásáról van szó :D
2015. jún. 3. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!