Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán jobb lenne szakítani. De nem tudom?
Figyelt kérdés
még sosem szakítottam. ha belevágok egy kapcsolatba, azt nehezen teszem meg, de ha igen akkor komoly, viszont nehezen szállok ki. akkor is,ha rossz.
úgy érzem,hogy teljesen elromlott az egész,és nem vagyok neki fontos. elhanyagol.
és nem hiszem,hogy helyrehozható.szerintem csak én erőlködöm, de ő nem tesz semmit.
hogy lépjem meg ezt?
2016. febr. 7. 00:38
1/2 Blade Bone válasza:
Határozottan és véglegesen meg kell szüntetni a kapcsolatot is vele, mert ha beszéltek továbbra is megpuhít és nem lesz vége.
2/2 Fish1 válasza:
Mondd el neki, hogy mit érzel, és hogy szerinted ez így nem működőképes tovább. Aztán szakíts meg vele minden kapcolatot. Nem érdemes vergődnöd egy nem működő kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!