Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lenne jobb szakítani? :|
Figyelt kérdés
neten keresztül vagy pedig ha találkoznánk?
ha találkozunk, akkor mindig lejön hozzám, és akkor mondanám neki. de akkor meg szegény sétálna egy csomó feleslegeset :s
2012. nov. 18. 14:31
1/6 anonim válasza:
Személyesen. Neten, telefonon bunkoság.
2/6 A kérdező kommentje:
jólvan, köszönöm.
2012. nov. 18. 14:34
4/6 anonim válasza:
Nehogy neten! :D Vot barátom neten szakított velem és nemcsak, hogy én, de még a haverjai is többször lebunkózták miatta.:D Amúgy az egyik válaszoló jól írta, ha nem akarod, hogy feleslegesen gyalogoljon egy csomót, akkor menj el hozzá te, vagy esetleg találkozzatok az otthonaitok között egy megbeszélt helyen.
5/6 anonim válasza:
Személyesen jobb. Én jobban szeretem, ha úgy szakítanak velem. Én én is szívesebben szakítok úgy. Mert akkor van a két félnek lehetőssége megbeszélni a dolgokat, hogy mi romlott el, mi a gond. Vagy, hogy a másik fél lehetősséget kajon, hogy max egyszer lek*rvázzon haragból és csalódottságból. Jobb a másik félnek, ha valamennyire kiadhatja akkor a haragot.
20N
6/6 A kérdező kommentje:
rendben:)
2012. nov. 19. 06:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!