Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jobb? Ha kifizetem a barátomnak a programokat, amikre nincs pénze vagy nem megyünk sehova?
1 éve vagyunk együtt. Én nagyon szeretek sok helyre elmenni, koncertekre, kiállításokra, moziba stb. Ő mindig azt mondja, nincs pénze, maradjunk otthon vagy sétáljunk. Sokszor megveszem a jegyét valamire titokban és azt mondom, ajándékba kaptam 2-t, de van,a mikor rájön és nem akar jönni. Nem tudom, mit tegyek. Most mondtam neki, menjünk majd Balaton Soundra, de ő azt mondta, szó se lehet róla, nincs pénze. Én kifizetném az ő bérletét is, de arról hallani se akar. Most akkor mi lenne a helyes, üljünk mindig otthon?
21/L
Miért nincs pénze semmire sem?
Szerintem biztosan kellemetlen neki, hogy mindig te fizetsz. Ráadásul hiába megy el pl. Soundra, ha ott semmit sem tud magának megvenni, kaját, piát.
De téged is értelek, hogy ezért nem akarsz otthon ülni.
Hát meg tudom érteni a barátodat. Az rossz, amikor nem tudod viszonozni a másiknak a kedvességét.
Esetleg nincs olyan opció, hogy pl ő meg főzz otthon valami finom vacsit és együtt filmnézés közbe megeszitek?
Vagy legközelebb elmentek kirándulni?
Tudod az nagyon rossz érzés amikor neked nincs annyi pénzed sem, hogy kávéra meghívd a másikat. De ha leleményesek vagytok, akkor a meghívásodat ő ezekkel az apróságokkal tudja viszonozni. Így lehet ő sem érzi magát kellemetlenül.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!