Tudnátok nekem a uTorrentnál jobb letöltő programokat mondani?
Jó vagy jobb nincs.Amennyiben ellátja feladatát azaz letölti a torrentet akkor jónak nevezzük.
Rengeteg ilyen progi létezik [link] de mind ugyanarra a feladatra van tervezve.Különböző design-skin de a lényeg ugyanaz.
Ha nem tölt le elég gyorsan vagy nem seedel úgy ahogy te akarod az nem a program alkalmatlansága.Fűgg a net sebességétől a seedelők számától a torrent népszerüségétől.......
Régi uTorrent. :) Én személy szerint a 2.2-es verziót ajánlanám:
Ha pedig kifejezetten csak annyit szeretnél, hogy nagyon gyorsan töltsön le, akkor az 1.8.5-öt:
Tapasztalataim szerint ez tölt lefelé a leggyorsabban (nem tudom pontosan miért).
De ezzel a régi verzióval azért már vannak gondok. Nem támogatja az UDP trackereket, sok kapcsolódás esetén nagyobb valószínűséggel szakad meg tőle az internetkapcsolatod (szintén nem tudom pontosan miért, csak tapasztalom), stb.
"mivel 20 megás netem van"
Papíron, vagy valóban annyi? Speedtest.net mennyit mér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!