Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne jobb ha a különböző tevékenységeket, programokat nem ugyanazzal a személlyel végeznénk?
Konkrétan a párkapcsolatra gondolok. van olyan személy, aki mindig meg tud nevettetni, van akivel jó a szex, van akivel együtt tudunk játszani, van akivel a filmeket tudom megbeszélni, van akivel sokat utazom, stb.
Én sem vagyok jó mindenben, engem nem zavarna, ha a párom mással töltené az ilyesmit.
Első vagyok.
Azért írtam, mert ha belegondolsz akkor 1 emberen osztoznának legalább 5-en (5 dolgot soroltál fel, nem tudom hány lenne még).
Elképzelt szituáció:
,,Szia, akkor te most elviszed filmet nézni a Krisztit, ugye? Épp most szexeltünk de utána összevesztünk valamin, szóval jó lenne, ha felvidítanád valahogy. Kössz, csá."
Van akivel jó a szex - barátom
Aki mindig meg tud nevettetni - barátom
Együtt tudunk játszani - megoldható a barátommal
Meg tudok vele beszélni filmeket - barátom, sőt meg is nézem vele
Utazom vele - barátom
Szerintem nekem nem kell más személy, elfogadom a barátom, mert tökéletesen megfelel nekem.
Senki nem kötelez rá, hogy kapcsolatban élj bármelyikükkel is, ha több sráccal akarsz így ellenni akkor legyél nyugodtan. De ez egyik se párkapcsolat akkor szerintem.
Nekem nem unalmas egy személlyel lennem, kb. ugyanaz a helyzet, mint amit #8 írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!