Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lenne jobb ha a különböző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne jobb ha a különböző tevékenységeket, programokat nem ugyanazzal a személlyel végeznénk?

Figyelt kérdés

Konkrétan a párkapcsolatra gondolok. van olyan személy, aki mindig meg tud nevettetni, van akivel jó a szex, van akivel együtt tudunk játszani, van akivel a filmeket tudom megbeszélni, van akivel sokat utazom, stb.

Én sem vagyok jó mindenben, engem nem zavarna, ha a párom mással töltené az ilyesmit.

2014. okt. 30. 14:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Elméletről beszélek, hangsúlyozom még egyszer, elméletről. Természetesen nekem is rosszul esne, ha azt látnám, hogy mással jobban érzi magát az a fiú, akivel én is jól érzem magam. Ezért mondom, hogy ez pl buktató benne. Az ötlet nekem is onnan származik, hogy volt három srác, akiből össze tudtam volna rakni a tökéleteset, és eljátszottam a gondolattal, hogy miért is ne próbálhatnám meg mindhárommal egyszerre. Mivel a kettős (hármas) életet alapból kilőttem, és a fenti aggályaim is felmerültek, megmaradt a kísérlet szigorúan elméleti szinten.

Ami meg a dühöt illeti, ha valakire mérges vagyok, nem fogom a másik nyakába zúdítani. Szólok, hogy a Béla felmérgesített, ezért türelmetlen vagyok, nem neked szól, de ez alap. Nem?

2014. okt. 30. 15:09
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

ilyen jól megy a pcsádnak hogy takarítónő? megfognám a hajadat és felnyalatnám az egész lakást veled mert élvezném.

ez fétis b+.ezt nem értheted,alázat,amit mindenkibe bele kell ölni.

2014. okt. 30. 15:14
 23/31 A kérdező kommentje:

# 22, grat. :D

Igen, tudod én dolgozom. :D és van takarítónőm. :D

2014. okt. 30. 15:17
 24/31 anonim ***** válasza:
Apollyon, beléd is?
2014. okt. 30. 15:18
 25/31 anonim ***** válasza:
Próbáljuk meg, hátha sikerül nekem legalább 2 szerepet betöltenem, ezzel is már spórolnál. :D
2014. okt. 30. 15:32
 26/31 anonim ***** válasza:

24

bennem az van csak ami kell,se több se kevesebb,csak minden.és ki is lenne rá képes....

2014. okt. 30. 15:54
 27/31 A kérdező kommentje:
# 26, nem a véleményeddel van gond, hanem azzal ahogy kifejezted.
2014. okt. 30. 15:57
 28/31 anonim ***** válasza:

Nem. A párkapcsolat lényege pont az, hogy együtt élünk át mindenfélét, nem csak tárgyként használjuk a másikat, hogy te erre vagy jó, te meg arra. De ha te is csak egy puszta használati tárgyként tekintesz magadra, akkor hajrá. Biztos igazad is van.

De amúgy elég undorító ez a "a nehézségeket nem akarom megoldani, de azért mindenkivel akarok szexelni, mert az élvezet az kell"-hozzáállás. És nem, nem a 'dogmák' miatt, bármennyire is próbálnak egyesek mindenféle nyomi kifogásokat találni a saját léhaságukra.

2014. okt. 30. 16:07
 29/31 anonim ***** válasza:

szerinted érdekel?

nem azzal van gond hogy sokat beszélsz,hanem azzal hogy nem hozzád lett szólva :)

80%-os is te vagy? mert vele "társalgok"..társalgok....okosítom inkább,ha már szomjazott rá.

2014. okt. 30. 16:16
 30/31 anonim ***** válasza:
Legalább három 80%-os van itt a környéken. Csak a stílusod miatt szóltam be, ne vedd a szívedre.
2014. okt. 30. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!