Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne jobb ha a különböző tevékenységeket, programokat nem ugyanazzal a személlyel végeznénk?
Konkrétan a párkapcsolatra gondolok. van olyan személy, aki mindig meg tud nevettetni, van akivel jó a szex, van akivel együtt tudunk játszani, van akivel a filmeket tudom megbeszélni, van akivel sokat utazom, stb.
Én sem vagyok jó mindenben, engem nem zavarna, ha a párom mással töltené az ilyesmit.
Elméletről beszélek, hangsúlyozom még egyszer, elméletről. Természetesen nekem is rosszul esne, ha azt látnám, hogy mással jobban érzi magát az a fiú, akivel én is jól érzem magam. Ezért mondom, hogy ez pl buktató benne. Az ötlet nekem is onnan származik, hogy volt három srác, akiből össze tudtam volna rakni a tökéleteset, és eljátszottam a gondolattal, hogy miért is ne próbálhatnám meg mindhárommal egyszerre. Mivel a kettős (hármas) életet alapból kilőttem, és a fenti aggályaim is felmerültek, megmaradt a kísérlet szigorúan elméleti szinten.
Ami meg a dühöt illeti, ha valakire mérges vagyok, nem fogom a másik nyakába zúdítani. Szólok, hogy a Béla felmérgesített, ezért türelmetlen vagyok, nem neked szól, de ez alap. Nem?
ilyen jól megy a pcsádnak hogy takarítónő? megfognám a hajadat és felnyalatnám az egész lakást veled mert élvezném.
ez fétis b+.ezt nem értheted,alázat,amit mindenkibe bele kell ölni.
# 22, grat. :D
Igen, tudod én dolgozom. :D és van takarítónőm. :D
24
bennem az van csak ami kell,se több se kevesebb,csak minden.és ki is lenne rá képes....
Nem. A párkapcsolat lényege pont az, hogy együtt élünk át mindenfélét, nem csak tárgyként használjuk a másikat, hogy te erre vagy jó, te meg arra. De ha te is csak egy puszta használati tárgyként tekintesz magadra, akkor hajrá. Biztos igazad is van.
De amúgy elég undorító ez a "a nehézségeket nem akarom megoldani, de azért mindenkivel akarok szexelni, mert az élvezet az kell"-hozzáállás. És nem, nem a 'dogmák' miatt, bármennyire is próbálnak egyesek mindenféle nyomi kifogásokat találni a saját léhaságukra.
szerinted érdekel?
nem azzal van gond hogy sokat beszélsz,hanem azzal hogy nem hozzád lett szólva :)
80%-os is te vagy? mert vele "társalgok"..társalgok....okosítom inkább,ha már szomjazott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!