Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lenne jobb ha a különböző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne jobb ha a különböző tevékenységeket, programokat nem ugyanazzal a személlyel végeznénk?

Figyelt kérdés

Konkrétan a párkapcsolatra gondolok. van olyan személy, aki mindig meg tud nevettetni, van akivel jó a szex, van akivel együtt tudunk játszani, van akivel a filmeket tudom megbeszélni, van akivel sokat utazom, stb.

Én sem vagyok jó mindenben, engem nem zavarna, ha a párom mással töltené az ilyesmit.

2014. okt. 30. 14:37
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Igen, de szexelni mindegyikkel akarok. :D
2014. okt. 30. 14:51
 12/31 anonim ***** válasza:

Jól mutatnál egy kommunában. :-)

A társadalom tele van dogmákkal, amiket meg sem próbálnak megmagyarázni, csak elfogadják, mert így érzik magukat biztonságban. Ilyen a nyilvános meztelenség tilalma is (amiről most nem kívánok vitát nyitni).

Ha ez nagyon zavar, akkor megfelelő pár(oka)t kell keresned, vagy titkos életet kell kezdened.

42F

2014. okt. 30. 14:51
 13/31 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy?
2014. okt. 30. 14:53
 14/31 anonim ***** válasza:
7-es, de azon az 5-ön is osztoznának, tehát nekik sem egy ember jutna. :-)
2014. okt. 30. 14:54
 15/31 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyanezen gondolkodtam én is, Kérdező. Szerintem ha ezt minden egyes sráccal le lehetne tisztázni, hogy pontosan mit jelent a kapcsolat és meddig tart, akkor nem lenne para. Csak ez ugye kizárja a mélyebb érzelmeket, mert egyformán kellene szeretned mindet, vagy nekik elviselni, hogy van, akit jobban szeretsz, van akit kevésbé... a pasik azt is nehezen tolerálnák, ha osztozniuk kellene, hát még ha nem egyenlőek, mert van, akit jobban szeretsz.

Ami meg a "most szexeltünk, de összevesztünk vígasztald már meg légyszi" dolgot illeti - könyörgöm, önálló személyiségek vagyunk, ha Béla bántott meg, nem a Lali fog megvigasztalni, ez olyan, mintha az egyik kollégáddal összevesznél, és a másik próbálná helyrehozni. Szóval ez szerintem nem kifogás.

2014. okt. 30. 14:54
 16/31 anonim ***** válasza:

#15: Két dolog:

- Nem hiszem, hogy csak a férfiaknak esne rosszul, ha egy nőn több másikkal kellene osztozniuk, fordítva is igaz.

- Ha te épp forrsz a dühtől és találkozol olyannal, akinek semmi köze az egészhez szerinted nem lenne semmi gáz? Mondjuk kissé türelmetlenebb lennél vagy valami?

2014. okt. 30. 14:57
 17/31 A kérdező kommentje:

Van egy srác akit imádok, jól kijövünk, de kb 160kg, és nem túlzok. Nem baj a súlyfelesleg de ez már gátolná a szexben.

Van egy másik, akivel utazgatok, de néha unalmas, nem érdekel túlságosan.

Van akivel szuper a szex, de nem jön be külsőleg.

és még sorolhatnám.

2014. okt. 30. 15:00
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

osztozni egy nőn,a beleharapott fertőzött szendvicset a csöves kezéből kirántani?

nem kell más piszka

különben meg mindenhez értsen,főzzön mosson takarítson,szopjon.ez egy igazi barátnő.Erről szól.

2014. okt. 30. 15:01
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

és MINDEGY,hogy ő vagy ő vagy vagy ő vagy ő vagy ő.

egy az összes, egy.!

2014. okt. 30. 15:02
 20/31 A kérdező kommentje:
főzzön mosson takarítson - arra ott a takarítónő
2014. okt. 30. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!