Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne jobb ha a különböző tevékenységeket, programokat nem ugyanazzal a személlyel végeznénk?
Konkrétan a párkapcsolatra gondolok. van olyan személy, aki mindig meg tud nevettetni, van akivel jó a szex, van akivel együtt tudunk játszani, van akivel a filmeket tudom megbeszélni, van akivel sokat utazom, stb.
Én sem vagyok jó mindenben, engem nem zavarna, ha a párom mással töltené az ilyesmit.
Jól mutatnál egy kommunában. :-)
A társadalom tele van dogmákkal, amiket meg sem próbálnak megmagyarázni, csak elfogadják, mert így érzik magukat biztonságban. Ilyen a nyilvános meztelenség tilalma is (amiről most nem kívánok vitát nyitni).
Ha ez nagyon zavar, akkor megfelelő pár(oka)t kell keresned, vagy titkos életet kell kezdened.
42F
Pontosan ugyanezen gondolkodtam én is, Kérdező. Szerintem ha ezt minden egyes sráccal le lehetne tisztázni, hogy pontosan mit jelent a kapcsolat és meddig tart, akkor nem lenne para. Csak ez ugye kizárja a mélyebb érzelmeket, mert egyformán kellene szeretned mindet, vagy nekik elviselni, hogy van, akit jobban szeretsz, van akit kevésbé... a pasik azt is nehezen tolerálnák, ha osztozniuk kellene, hát még ha nem egyenlőek, mert van, akit jobban szeretsz.
Ami meg a "most szexeltünk, de összevesztünk vígasztald már meg légyszi" dolgot illeti - könyörgöm, önálló személyiségek vagyunk, ha Béla bántott meg, nem a Lali fog megvigasztalni, ez olyan, mintha az egyik kollégáddal összevesznél, és a másik próbálná helyrehozni. Szóval ez szerintem nem kifogás.
#15: Két dolog:
- Nem hiszem, hogy csak a férfiaknak esne rosszul, ha egy nőn több másikkal kellene osztozniuk, fordítva is igaz.
- Ha te épp forrsz a dühtől és találkozol olyannal, akinek semmi köze az egészhez szerinted nem lenne semmi gáz? Mondjuk kissé türelmetlenebb lennél vagy valami?
Van egy srác akit imádok, jól kijövünk, de kb 160kg, és nem túlzok. Nem baj a súlyfelesleg de ez már gátolná a szexben.
Van egy másik, akivel utazgatok, de néha unalmas, nem érdekel túlságosan.
Van akivel szuper a szex, de nem jön be külsőleg.
és még sorolhatnám.
osztozni egy nőn,a beleharapott fertőzött szendvicset a csöves kezéből kirántani?
nem kell más piszka
különben meg mindenhez értsen,főzzön mosson takarítson,szopjon.ez egy igazi barátnő.Erről szól.
és MINDEGY,hogy ő vagy ő vagy vagy ő vagy ő vagy ő.
egy az összes, egy.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!